Hyvä espoolainen toimija, oletko jo suunnittelemassa ohjelmaa juhlavuodeksi 2017?

Valtioneuvoston kanslian alaisuudessa toimivan valtakunnallisen Suomi 100 -hankkeen Suomi 100 -tukiohjelman haku on avoinna 28.12.2015 saakka.

 

Voit siis joulukuun aikana hakea mukaan Suomi 100 –ohjelmaan ja samalla tietyillä edellytyksillä anoa omalle ohjelmallesi tukea. Avustusta haetaan samalla lomakkeella, jolla hanketta esitetään Suomi 100 –ohjelmaan. Jos olet jo aiemmassa 15.9.2015 päättyneessä laajemman yhteistyön haussa lähettänyt ehdotuksesi, se käsitellään automaattisesti tässä tukiohjelman haussa.

Sihteeristön puolelta ei ole vielä tiedotettu mahdollisista myöhemmin tulevista tukiohjelman hauista. Kannattaa siis oman ohjelmasuunnittelun puitteissa mahdollisuuksien mukaan toimia nyt, jos toivot, että ohjelmallasi olisi mahdollisuus saada Suomi 100 –hankkeen tiimoilta taloudellista tukea. Muistathan tutustua kunnolla Suomi 100 –ohjelman teemoihin, painopistealueisiin sekä edellytyksiin ennen kuin lähetät ohjelmaehdotuksesi mahdollisine tukitoiveineen. Muista myös kattoteeman mukainen yhteistyön näkökulma.

Lue kaikki lisätiedot ohjelmahausta

Tutustu ohjelman hakuperiaatteisiin

Tutustu tukiohjelman ehtoihin

Tuensaajista todetaan ehdoissa mm. näin: ”Rahoitusta voidaan myöntää yhdistyksille, yrityksille tai muille juridisille henkilöille, joilla on y-tunnus, jonka velvoitteet kuten verot ja maksut on hoidettu asianmukaisesti, ja jotka toteuttavat Suomi 100 -ohjelmaan liitettyä hanketta. Toimija voi olla suomalainen tai muualta tuleva. Silloin, kun kyse on taloudellisesta toiminnasta, muualta tulevan toimijan täytyy olla rekisteröitynyt Suomessa.”

Linkki hakulomakkeeseen

Sopimus Suomi 100 -ohjelmaan liittymisestä

Mikäli ohjelmasuunnittelusi on vielä kesken, muistathan, että varsinainen Suomi 100 –ohjelmahaku on avoinna lokakuuhun 2017 saakka.

Jos ohjeet eivät vastaa kaikkiin kysymyksiisi, niin voit kääntyä puoleeni, avaan ohjeistusta tai selvitän lisätietoja tarvittaessa sihteeristöltä.

Lisätietoja
Susan Forsblom
Kulttuurituottaja│Kulturproducent │Cultural Producer
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut │Evenemangs- och kulturtjänster│Event and Cultural Services
+358 43 825 6652, susan.forsblom@espoo.fi
espoo.fi | esbo.fi | kulttuuriespoo.fi