Rethink Kaupunkisuunnittelu -työpaja 16.3. klo 18-20

Kutsumme sinut ideoimaan kanssamme vanhat teemat uusiksi! Rethink Espoo -työpajoissa ajatellaan Espoo uusiksi kevään aikana viidestä eri teemasta. Kussakin teemassa paikalla on kiihdyttäviä alustajia ja työpisteitä jotka julkistetaan ennen tapahtumaa.

16.3.2016 klo 18 RETHINK KAUPUNKISUUNNITTELU -työpajassa pohdimme asukasvaikuttamista kaupunkisuunnittelussa. Millaista kaupunkisuunnittelu on nyt ja tulevaisuudessa? Voiko suunnitteluun vaikuttaa kaupunkiaktivismin keinoin? Millaisia vaikuttamismahdollisuuksiasosiaalinen media avaa?

Paikalla keskustelemassa aiheesta ovat Espoon kaupunkisuunnittelukeskuksen vuorovaikutussuunnittelija Anna-Maria Suihko sekä kaupunkisuunnitteluaktiivi, Aalto Yliopiston Living+ -platformin projektipäällikkö ja Lisää kaupunkia Helsinkiin –ryhmän perustaja Mikko Särelä. Tilaisuuden juontaa asukastoimintaa aitiopaikalta seuraava Espoon Kaupunginosayhdistysten Liitto ry:n järjestösihteeri Kristel Nyberg.

Tule kysymään ja keskustelemaan kaupunkisuunnittelusta!

Vapaa pääsy – tervetuloa!
Ajatellaan espoolainen kaupunkisuunnittelu uusiksi! #RethinkEspoo

Järjestäjät:
Espoon Kaupunginosayhdistysten Liitto ry,
Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry,
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ry,
Kansalaistoiminnankeskus Unelma – Espoon Järjestöjen Yhteisö ry

Joka kuukauden kolmas keskiviikko klo 18-20, Unelma Tapiola, Kauppamiehentie 6

Tulevat Rethink Espoo -työpajat:
20.4. Rethink Mielen hyvinvointi
18.5. Rethink ? – teema avoin


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn