Sektori -hankkeen asiantuntijajoukko on kasvanut

Tina Romberg ja Mari Mattila ovat aloittaneet ohjaajina maaliskuussa 2016.

Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry:n Sektori -hanke on saanut uusia asiantuntijoita tiimiinsä, ohjaajat Tina Romberg ja Mari Mattila. Hankkeessa rekrytoidaan pitkään työttömänä olleita espoolaisia palkkatuettuun työhön, tarjotaan heille kokonaisvaltaista ohjausta koko työsuhteen ajan sekä autetaan jatkopolkujen suunnittelussa. Sektori myös etsii palkkatuettuja työpaikkoja yrityksistä ja yhdistyksistä.

Tina on toiminut aiemmin kouluttajana ja ohjaajana työttömille työnhakijoille. Hänellä on pitkä kokemus järjestömaailmasta, sekä työntekijänä että vapaaehtoistoimijana. Mari siirtyi Sektori-hankkeeseen Helsingin Diakonissalaitokselta, jossa hän on työskennellyt valmentajana ja ryhmien ohjaajana.

Yhteystiedot, Tinaan voi ottaa yhteyttä molemmilla kotimaisilla:

Mari Mattila
p. 050 4647169
mari.mattila(a)ejy.fi

Tina Romberg
p. 050 3013054
tina.romberg(a)ejy.fi


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn