Unelma Tapiola on paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita!

Meillä Unelma Tapiolassa järjestetään monenlaista hauskaa ja kaikille avointa toimintaa järjestöjen ja EJY:n toteuttamana.

Kevään aikana on mm. joka kuukausi ajatteluamme eri aihealueista laajentavat Rethink Espoo -tilaisuudet, rentouttavaa hatha-joogaa, Galleria Unelmassa kuukausittan vaihtuvat taidenäyttelyt, meditaatiota perjantaisin, Mesikahvin viikoittain vaihtuvat edulliset lounasherkut, vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreiden vertaistoimintaa, tapaamisia ja ystävällisiä ihmisiä.

Monet eri alan järjestöt toimivat tiloissamme aktiivisesti. Esimerkiksi Uudenmaan CP-yhdistys järjestää jäsenilleen Unelmassa nuorten hengailu-iltoja. Aivovammayhdistys pyörittää jäsenilleen askartelukerhoa, on vertaistukitapaamisia, jäsenkokouksia ja vaikka mitä!

Tervetuloa tutustumaan tai vaikkapa järjestämään omannäköistä toimintaa!

Meiltä löytyy monenlaisia tiloja ja muun muassa piano, urut, karaokelaitteisto, videotykki ja valkokangas. Viihtyisään kahvilatilaamme toisen kerroksen Salissa voit piipahtaa läppärisi kanssa etätyöskentelemään. Tai voit tulla edullisille pullakahveille ja lukaista siinä samalla tuoreimman Helsingin Sanomat.

Suunnittelemme myös parhaillaan uutta harrastustoimintaa tiloihin. Ehkä juuri sinä haluaisit toimia vapaaehtoisena ohjaajana, tai osallistujana? Musiikkilaitteet mahdollistavat vaikka jamien järjestämisen!

Tervetuloa lämpimästi Unelma Tapiolaan!

Osoite: Kauppamiehentie 6, 2.krs.
Aukioloajat: ma klo 9-18, ti-pe klo 9-15

Lisätietoja
Sanna Salmevaara
koordinaattori, harrastukset
harrastukset@ejy.fi
p. 050 303 6077


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn