Pihla Soini on aloittanut työharjoittelun EJY:n Jalkautuva talousohjaus -hankkeessa

Sosionomi opiskelijoiden ensimmäisen harjoittelun aiheena on asiakastyö.

Pihla on ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelija Laurean ammattikorkeakoulussa Otaniemessä. Hän on kotoisin Somerolta ja asuu tällä hetkellä Espoossa. Pihlan aiempiin opintoihin kuuluivat lukion lisäksi avoimen yliopiston kursseja oikeustieteen ja psykologian puolelta.

Pihlan kiinnostus juridiikkaan antoi lähtölaukauksen hakea työharjoitteluun Jalkautuvaan talousohjaus -hankkeeseen, josta tutoropettaja kertoi ohjauksen yhteydessä. Pihla odottaa harjoittelulta erilaisia asiakas- ja vuorovaikutustilanteita.

– Odotan tämän kahden kuukauden harjoittelun aikana oppivani enemmän talous- ja velka-asioista sekä tutustuvani mahdollisimman moneen yhteistoimintapaikkaan.

Pihlaan saa yhteyttä sähköpostitse: pihla.soini(at)ejy.fi


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn