Yhteistyöllä näkyvyyttä, ideoita ja innostusta

Tule mukaan järjestäjäksi Rethink Espoo -teemailtaan syksyllä 2016

Rethink Espoo –teemailloissa ideoidaan vanhat teemat uusiksi! Kussakin illassa paikalla on kiihdyttäviä alustajia ja työpisteitä jotka julkistetaan ennen tapahtumaa.

Järjestöjen välisenä yhteistyönä järjestetyt tapahtumat ovat tehneet toimintaa tutuksi uusille kohderyhmille ja antaneet eri järjestöille täysin uutta näkökulmaa omaan toimintaan. Kiinnostavat keskusteluillat ovat antaneet mahdollisuuden osallistua kevyesti järjestöjen toimintaan, keskustella ja jakaa ideoita.

Rethink illoissa osallistujat tuottavat aktiivisesti sisältöä keskustelun ja työpajojen kautta. Ei luentoa, vaan yhteistä uusien ajatusten ja näkökulmien etsimistä ja jakamista. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja niiden kautta tavoitetaan yhdistysten toimintaa uusia henkilöitä.

Rethink Espoo järjestetään joka kuun kolmas keskiviikko Unelma Tapiolassa. Syksy käynnistyy 17.8. Rethink Miehen malli –teemalla. Kussakin illassa on pääjärjestäjänä yksi yhdistys.

  • Järjestysvastuussa oleva yhdistys vastaa ohjelmasta, alustajien ja juontajan hankkimisesta sekä illan esittelytekstistä.
  • Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY tarjoaa tilan, taittaa tapahtumajulisteen ja käsiohjelman sekä julkaisee facebook-tapahtuman.

Tähän mennessä on syvennytty seuraaviin teemoihin: kaupunkikulttuuri, vanhemmuus, mielen hyvinvointi, järjestötoiminta ja kaupunkisuunnittelu. Illat ovat olleet sekä järjestäjille että osallistujille häikäisevän anteliaita.

Ehdota omaa teemaasi ja yhdistystänne illan järjestäjäksi tai tule mukaan 17.8 klo 18:00 seuraavaan keskustelutilaisuuteen.

Jokaisen tilaisuuden jälkeen järjestetään myös purku –ja seuraavan tapahtuman ideointi, seuraavan kerran maanantaina 22.8 klo 15:00-16:00

Laita viesti EJY:n verkostosuunnittelija Katja Anoschkinille osoitteeseen verkostosunnittelija@ejy.fi Syksystä on vapaana vielä loka-joulukuun illat.

Tämän hetkisiä järjestäjiä ovat Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry, FinFami Uusimaa ry – Omaiset mielenterveyden tukena, Espoon Kaupunginosayhdistysten Liitto ry, Kansalaistoiminnankeskus Unelma – Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry, Pienperheyhdistys ry – Mieskaverit, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ry


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn