Tavoitteena tuottaa asiakkaille hyvää oloa ja aurinkoista mieltä

Yrittäjä Mesi Käkelä kysyy aina palautetta asiakkailtaan, kuuntelee ja tarjoaa parasta mahdollista palvelua. Asiakaspalautteen myötä Mesikahvilta saa nyt supersmoothieta.

Unelma Tapiolassa (Kauppamiehentie 6, 2.krs) sijaitsevassa lämminhenkisessä Mesikahvissa voit nauttia lounaaksi itse tehtyä, etiopialaisittain maustettua, edullista kotiruokaa tai noutaa annoksia mukaasi. Viikoittain vaihtuvan lounaslistan lisäksi voit myös aina tilata ruokaisia salaatteja, herkullisia smoothieita tai nauttia kahvin kanssa pientä makeaa tai suolaista.

Mesikahvin palveluita ovat myös mm. Unelma Tapiolan kokoustarjoilut sekä cateringpalvelut erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Lisätietoja ja yhteydenotot Mesikahvi.fi.

Supersmoothiet – välitön hitti

Idea supersmoothiesta syntyi, kun asiakkaat kysyvät Mesiltä mitä hän laittaa kotona ruoaksi itselleen, hän kun on aina niin sädehtivä ja pirteä. Mesi nauraa iloisesti ja kertoo, että hän syö hyvin terveellisesti ja rakastaa mm. erilaisia smoothieta, jonka myötä hän päättää kokeilla smoothien ottamista mukaan lounas-kahvilan valikoimaan.

Asiakas on aina ollut hyvin tyytyväinen, hymyilee Mesi iloisesti, kysyttäessä kuinka smoothiet on vastaanotettu.

Mesikahvin supersmoothiet menussa on kuusi erilaista juomaa. Yllättävää on, että asiakkaiden ykkössuosikki on kirkkaan vihereä smoothie, johon tulee terveyspommeja kuten mm. pinaattia ja selleriä. Juomien suosion myötä Mesikahvi myy nyt myös smoothiet take away tuotteena.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn