Ehdota Espoon Vuoden 2016 Vapaaehtoistekoa!

Vuoden Vapaaehtoisteko voi olla mikä tahansa vapaaehtoistoimintaan perustuva teko tai tempaus, jonka avulla on tehty hyvää ja luotu positiivista vaikutusta.

Lähetä ehdotuksesi vapaaehtoisteosta sähköisellä lomakkeella Espoon Vapaaehtoisverkostolle pe 30.9.2016 mennessä​​​​​.

Ehdotuksia otetaan vastaan 1.–30.9.2016

Espoon Vapaaehtoisverkosto nostaa kaikkia Vuoden vapaaehtoisteko ehdokkaita esille viestintäkanavissaan, jonka tarkoituksena on nostaa esille espoolaista vapaaehtoistoiminnan kirjoa ja lisätä vapaaehtoistoiminnan tunnettavuutta Espoossa.

Lisätietoja kampanjasta: info(@)espoonvapaaehtoisverkosto.fi

Unelma Juhla lauantaina 26.11.2016

Espoon Vapaaehtoisverkosto jakaa Vuoden vapaaehtoisteko tunnustuksen 7. kerran Unelma Juhlassa 26.11.2016 Espoon Kulttuurikeskuksessa. Unelma Juhla on avoin kaikille vapaaehtoisille ja vapaaehtoistoimintaa organisoiville yhteisöille. Ilmoittautuminen Unelma Juhlaan aukeaa lokakuussa 2016. Lisätietoja juhlasta & ilmoittautumisesta lähempänä ajankohtaa.

Vuoden 2015 Vapaaehtoisteko tunnustus myönnettiin SPR Kehä-Espoon Ulla Laukkaselle, joka vastaa koko Espoon Suomen Punaisen Ristin ensihuoltoyksiköstä. Hän on hoitanut ja koordinoinut paljon vapaaehtoisia turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksiin eri puolelle pääkaupunkiseutua ja pidemmällekin.

Seuraa Espoon Vapaaehtoisverkostoa Facebookissa ja saat ajankohtaista tietoa vapaaehtoistoiminnasta.