Myötäintoa johtamiseen -seminaari 9.9. Finlandia-talolla

Vapaaehtoistoiminta on yksi tutkimuksen kohde alkusyksyn virkistävimmässä seminaarissa, jossa keskustellaan siitä, miten myötäinto ja innostus uudistavat suomalaista työelämää.

Tekesin CoPassion ja Leading Passion -hankkeet tuovat tutkijansa ja taustaryhmänsä 9.9. Finlandia-talolle “Myötäintoa johtamiseen” -tapahtumaan. Ohjelma alkaa klo 9.15. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös webcast-lähetyksen välityksellä, mikä ei vaadi tilaisuuteen rekisteröitymistä. Linkki webcast-lähetykseen.

Tilaisuus antaa osallistujille mahdollisuuden keskustella ja nostaa esiin niitä teemoja ja ajatuksia, joita itse tuntee tärkeäksi johtamiseen liittyen. Aamupäivän aikana osallistujilla on useita mahdollisuuksia vuorovaikutteiseen keskusteluun, osin virtuaalisia kanavia hyödyntäen.

Innostava johtaminen vapaaehtoistoiminnassa

Leading Passion tutkimushanke keräsi aineistoa vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreilta marraskuussa 2015 Espoossa sekä Helsingissä huhtikuussa 2016 VALIKKO-tapaamisissa. Tutkimuksen tarkoitus on selvittää miten vapaaehtoistoiminnan koordinaattorit johtavat innostusta.​​​​​​

Tilaisuutta voi myös seurata ELY-keskuksissa. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, millä paikkakunnalla osallistut mukaan. Alla ovat paikkakuntakohtaiset osoitteet. ELY-keskuksien tilaisuudet järjestetään mikäli ilmoittautumisia on vähintään 5 henkilöä/paikkakunta.

>> Ohjelma ja ilmoittatuminen


Helsinki – Valitettavasti tilaisuus on täynnä
Finlandia-talo
Mannerheimintie 13 e

Kuopio
Pohjois-Savon ELY-keskus
Kallanranta 11

Jyväskylä
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1

Rovaniemi
Lapin ELY-keskus
Hallituskatu 3 B

Kajaani
Kainuun ELY-keskus
Kalliokatu 4

Tampere
Pirkanmaan ELY-keskus
Pellavatehtaankatu 25