Galleria Unelman näyttelyhaku vuodelle 2017

Näyttelyhaku vuodelle 2017 on käynnissä 31.10.2016 klo 23:59 asti. Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset teoskuvineen osoitteeseen Galleria.Unelma@ejy.fi tai postitse: Galleria Unelma, Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo, Unelma Tapiola, 2. krs. Avoinna ma 9-18, ti-pe klo 9-15.

Galleria Unelma, Espoon Tapiolassa etsii vuodelle 2017 noin kuutta uutta taidenäyttelyä. Haun kautta Galleria Unelmaan valituilta näyttelypitäjiltä Galleria Unelma ei peri tilavuokraa, vaan se on ilmainen, valituille yksityisnäyttelyille ja yhteisnäyttelynpitäjille. Hakea voi ammattitaiteilijat ja eri taiteellisten alojen vannoutuneet harrastajat, tai yhdistykset, missä toteutetaan taiteellista toimintaa.

Teosten tulee olla seinille ripustettavaa taidetta, esimerkiksi maalaustaidetta, grafiikkaa, valokuvataidetta. Tekniikka mielikuvitusvapaa ja toteutuksessa saa olla asennetta! Teosten kuljetus ja ripustus tapahtuu näyttelynpitäjän itsensä laittamana suurille seinille, perlong-langoin ja koukuin. Erityisesti vuonna 2017 etsinnässä on monipuoliset ja vaihtelevat yhteis- ja yksityisnäyttelyt, jotka sopivat Unelma Tapiolan tilaan, jossa käy lounasruokailijoita kahvila Mesikahvissa sekä tila toimii samalla kokous- ja kohtaamispaikkana eri toimijoille ja kävijöille.

Lähetä vapaamuotoinen näyttelyhakemuksesi: Galleria.Unelma@ejy.fi Kerro näyttelysi kantava teema, joka voi olla vielä idea-asteella matkalla toteutukseen. Lähetä liitetiedostona uusimpia teoskuvia, millaisia teoksia olet ennestään tehnyt tai haluaisit tuoda tilaan. Yhteisnäyttelyiden suhteen valitkaa yhteyshenkilö, joka lähettää teoskuvanne. Kerro millä tekniikoilla aiot toteuttaa Galleria Unelmaan tulevat teokset ja mitä kokoluokkaa ne suunnilleen olisivat. Lähetäthän TaiteilijaCV:si ja linkin kotisivuillesi, mikäli sinulla on sellaiset. Kerro, mitä ajankohtaa toivot tammikuu-joulukuu 2017 väliltä, mikäli tulisit valituksi. Kerrothan jo hakuvaiheessa, mikäli jokin ajankohta ei ehdottomasti sovi. Galleria Unelma on kiinni heinäkuun. Kaikille hakijoille ilmoitamme (1) kuukauden kuluessa valintatuloksen.

#UnelmaTapiola #Annahyvänkiertää #GalleriaUnelma# EspoonJärjestöjenYhteisö#
Liitteet:
https://www.toimeksi.fi/files/liitetiedostot/e29795628fb69e2c6a8c3f2de1a63d79.pdf (PDF)


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn