Vapaaehtoistoiminnan vuoden kohokohta lauantaina 26.11 Espoon kulttuurikeskuksessa

Tule tapaamaan muita vapaaehtoisia, vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreita ja toiminnan mahdollistajia Unelma Juhlaan. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kansalaistoimijat, vapaaehtoiset ja vapaaehtoisten parissa toimivat!

7. kerran järjestettävää Vapaaehtoisten Kiitosjuhlaa vietetään Tapiolassa 26.11.2016 klo 18.00-19.00. Lämminhenkisessä juhlassa palkitaan Vuoden 2016 Vapaaehtoisteko näistä ehdokkaista, nautitaan kulttuurista ja kuullaan puheenvuoroja vapaaehtoistoiminnasta.

Juhla tuo iloa, tietoa ja ajatuksia jokaiseen vapaaehtoistoiminnan parissa toimivaan.

Unelma Juhlan avaa Espoon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Maria Guzenina. Juhlapuhujana on eetikko ja hyveiden puolesta puhuja Antti Kylliäinen. Esiintyjinä ovat Mosabacka Big Band sekä kansanmusiikkia, flamencoa ja arabialaisen musiikin perinnettä yhdistävä Ishtar.

Tilaisuuden jälkeen voit poiketa jatkoille nauttimaan glögistä ja pipareista Unelma Tapiolaan (Kauppamiehentie 6).

Unelma Juhla järjestetään lauantaina 26.11. klo 18-19 Espoon Kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa (Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo).

Ilmoittautuminen: https://my.surveypal.com/Unelma-Juhla-Ilmoittautuminen-2016