Kiinnostaako varainhankinta, joukkorahoitus ja hankerahat

Espoon työväenopistossa järjestetään varainhankinnan peruskurssi 7.3.-4.4. 2017 ti-iltaisin. Ilmoittautumiset 24.2. mennessä!

”Kurssi on tarkoitettu kaikille yhdistysaktiiveille ja sellaisiksi haluaville. (Myös vet-koordinaattoreille!) Kurssilla käydään läpi varainhankinnan eri muotoja myyjäisistä joukkorahoituksen kautta hankemaailmaan. Opetustyyli on keskusteleva ja omat varainhankintaan liittyvät haasteet ovat oikein tervetulleita! Samalla tutustumme tietysti myös varainhankintaa ohjaaviin lakeihin ja sääntöihin. Kurssimaksu on 27 euroa. Kouluttaja Jenni Kallionsivu bloggaa varainhankinnasta osoitteessa www.rahaarattaisiin.fi. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Ilmonetissä: https://ilmonet.fi/#fi/code=E170608 24.2.2017 mennessä. Tietoa kurssista saa mielellään myös levittää!