Kiinnostaako vapaaehtoistoiminnassa hankitun osaamisen todentaminen?

Seuraavan Valikko- tapaamisen aiheena on: Vapaaehtoistoiminnassa hankitun osaamisen todentaminen- Tule kuuntelemaan ja saamaan potkua oman organisaation osaamisen tunnistamiseen!

Mikäli Vapaaehtoistoiminnassa hankitun osaamisen esille tuominen ja sen kehittäminen kiinnostaa, niin tule Valikko tapaamiseen ensi torstaina, 4.5. klo 14-16 Valikko- tapaamisessa aiheena on: ”VAPAAEHTOISTOIMINNASSA HANKITUN OSAAMISEN TODENTAMINEN”

Suomen partiolaiset ja Sitra kehittävät yhteistyössä selkeää ja sovellettavissa olevaa mallia, jonka avulla vapaaehtoiset yhdessä toimintaa organisoivien kanssa voivat tuoda näkyväksi toiminnassa hankitun osaamisen. Kuvaus ja työkalut julkaistaan syksyllä 2017.

Osaamisen todentaminen on vastaus moniin vapaaehtoistoiminnan haasteisiin. Tule kuulemaan tästä tarkemmin ja saamaan potkua oman organisaation osaamisen tunnistamiseen!

Tilaisuutta alustamassa on Perttu Jämsen Sitrasta ja koulutussuunnittelija Juuso Luomala Suomen partiolaisista.

Toukokuun VALIKKO-tapaamiseen ovat tervetulleita poikkeuksellisesti myös muut kuin vapaaehtoistoiminnan koordinaattorit! Suosittelemme lämpimästi kaikkia järjestötoiminnan kehittämisestä kiinnostuneita osallistumaan!