Turvaperhe- kotutumisen kummit toiminnan avajaisjuhlat

Turvaperhe- kotutumisen kummit toiminnan avajaisjuhlat

Auttaisitko sinä 12-21- vuotiasta nuorta kotiutumaan Suomeen? Tässä olisi koko perheelle merkityksellinen tapa toimia vapaaehtoisena! Turvaperhe on perhe, jossa nuori pääsee kokemaan turvallista arkea. Mukaan pääsee monenlaiset perheet. Aito kiinnostus alaikäisten ja nuorten integraatiosta suomalaiseen yhteiskuntaan riittää. Tilaisuuteen voi myös osallistua kuunteluoppilaana!

Tervetuloa mukaan uuden toiminnan avajaisjuhla- ja yleisinfotilaisuuteen!

Illalla kerrotaan yleisesti toiminnan luonteesta ja käytännöistä, sekä siitä, miten pääsee toimintaan mukaan. Pääset tutustumaan muihin vapaaehtoisiin ja kotoutumisesta kiinnostuneisiin.

Tämä tilaisuus toimii samanaikaisesti vapaaehtoisvalmennuksen ensimmäisenä osiona, jonka jälkeen tulemme pitämään syventäviä valmennuksia eri aiheista niille, jotka haluavat jatkaa turvaperheinä, eli kotoutumisen kummiperheenä. ​

Tilaisuudessa kummiperheen vanhempana toiminut henkilö kertoo kokemuksistaan kummiperheenä olemisesta, ja sosionomiopiskelija Jennika kertoo hänen opinnäytetyöstään, jossa hän tutki yksintulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden kokemuksia Helsingin Diakonissalaitoksen kummiperhetoiminnasta.

Alustava ohjelma:
16:30 – 17:15 Yleistietoa toiminnasta
17:15 – 18:30 Kummiperheen ja Jennikan puheenvuorot, kysymykset ja keskustelu
18:30 – 19:30​ ’Cocktail’ -tilaisuus

Ilmoittaudu pe 21.4. mennessä tästä

Ilmoitamme erikseen ilmoittautuneille tarkan paikan Espoossa ja tarkan ohjelman.