Ejy:n ja HUS:n OLKA-toiminta etsii vahvistusta tiimiinsä

OLKAssa on avoinna vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin opintovapaan sijaisuus ajalle 1.8.-31.12.2017.

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin työtehtäviin kuuluu vapaaehtoisten polun eri vaiheiden johtaminen. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori rekrytoi, järjestää vapaaehtoisten koulutuksen, perehdytyksen ja työnohjauksen, koordinoi vapaaehtoisten vuoroja sekä toimii vapaaehtoisten tukena. Vapaaehtoistehtävien koordinoinnissa apunasi on sähköinen työkalu.

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori on osa EJYn vapaaehtoistoiminnan yksikköä.

Etsimme henkilöä, jolla on näkyä tulevaisuuteen ja valmiuksia toteuttaa rohkeita tavoitteitamme.  Tärkeintä sinussa on motivaatio, asenne ja sopivuus toimintakulttuuriimme.

Tehtävän suorittamisessa tarvitset seuraavaa osaamista ja asennetta!

– Olet tehnyt töitä vapaaehtoistoiminnan parissa.
– Sinulla on kokemusta sosiaalisen median ja tietotekniikan hyödyntämisestä työssäsi.
– Osaat innostaa ja innostua.
– Sinulla on hyvät kohtaamis- ja koordinointitaidot.
– Olet nopea oppimaan uusia asioita.
– Olet joustava ja siedät kehityksen edellyttämiä muutoksia.
– Edellytämme itsenäistä työotetta sekä halua ja taitoa yhteiseen kehittämiseen.

Eduksi katsomme

– ruotsin ja englannin kielen taidot,
– terveydenhuoltoalan koulutuksen sekä
– työkokemuksen sairaalavapaaehtoistoiminnasta, potilasjärjestöistä ja vertaistuesta.

Tarjoamme sinulle

EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa kattavan Ekstra-terveysvakuutuksen, tyhy-toimintaa, kouluttautumismahdollisuuksia sekä tarvittaessa työnohjausta.

Työehdot

Kyseessä on opintovapaan sijaisuus ajalle 1.8.-31.12.2017. Työsopimuksissa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4.

Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työ edellyttää liikkumista pääkaupunkiseudulla. Työpiste sijaitsee Meilahden sairaala-alueella, mutta myös muissa HUS:n ja EJYn osoittamissa työtiloissa.

Hakuohjeet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera maanantaihin 22.5.2017 klo 9.00 mennessä OLKAn projektipäällikölle Anu Toijalle anu.toija@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi olet juuri sopiva henkilö. Haastattelut järjestetään toukokuun loppupuolella.

Haluaisitko kuulla lisää? Projektipäällikkö Anu Toija vastaa kysymyksiin p. 050 3815511 ke 10.5. klo 13-15 ja ti 16.5. klo 9-11.

 

OLKA on sairaalan ja järjestöjen yhteistoimintaa. Toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisuus potilaan ja heidän läheisensä kiireettömään kohtaamiseen sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. Vuonna 2016 OLKA-toiminnan kautta kohdattiin yli 18 000 asiakasta.

OLKA-toimintaan kuuluvat Meilahden tornisairaalassa, Kolmiosairaalassa sekä Syöpätautien klinikalla sijaitsevat OLKA-pisteet sekä vapaaehtoistoiminta HUS:ssa. OLKA sijaitsee sairaalan aulassa avoimessa tilassa, sairaalan pääväylän varrella. OLKA toteutetaan HUS:n ja EJY ry:n yhteistyönä.

Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi