Espoolaiset.fi uudistui

Espoolaiset.fi uudistui

Espoolaiset.fi verkkopalvelu on nyt uudistunut. Sivusto tulee jatkossa palvelemaan käyttäjiään aiempaa paremmin!

Uudessa sivustossa yhdistykset ja yhteisöt tuottavat sisältöä palveluun rekisteröityneinä käyttäjinä, mikä mahdollistaa useita uusia ominaisuuksia. Käyttäjät voivat päivittää omia tietojaan, ottaa vastaan ilmoittautumisia ja hyödyntää palvelua oman toiminnan seurannassa ja raportoinnissa.

Espoolaiset.fi verkkopalvelu on avattu vuonna 2013 kokoamaan yhdistysten ja yhteisöjen toimintaa yhdelle sivustolle ja parantamaan yhdistystoiminnan näkyvyyttä. Palvelun 2.0 versio on nyt avattu ja tavoitteenamme on koota yhä kattavammin yhdistysten perustietoja ja toimintaa sivustolle.

Mitä sinä tai yhdistyksesi voitte hyötyä?

Yhdistysten on mahdollista esitellä palvelussa maksutta toimintaansa ja henkilöstöään, sekä markkinoida erilaisia tapahtumia, avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja, vapaaehtoistehtäviä, hankkeita, sekä vuokrattavia toimitiloja. Lisäksi yhdistykset voivat tuottaa uutisia ja tiedoitteita.

Kansalaisille verkkopalvelu tarjoaa tietokanavan järjestötoiminnasta, sekä eri toimijoiden tarjoamista palveluista ja tukitoiminnoista. Palvelu pitää sisällään tietoa yhdistysten toiminnasta, mielekkäästä tekemisestä, sekä yhteisöjen tarjoamasta tuesta eri elämäntilanteisiin.

Tervetuloa tutustumaan ja käyttämään uusittua Espoolaiset.fi -verkkopalvelua!

Vanhojen toimijoiden tiedot siirretty uuteen palveluun

Espoolaiset.fi palveluun on vuodesta 2013 alkaen ilmoitettu yli sadan yhteisön tiedot. Olemme siirtäneet nuo tiedot uuteen järjestelmään, mutta kaikki tiedot eivät vielä ole julkisesti näkyvillä. Yhteisöt joiden toiminta löytyi palvelusta aikaisemmin, tulee rekisteröityä käyttäjiksi niin yhdistämme yhteisön perustiedot käyttäjien tietoihin. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta tiedotus@ejy.fi.

Lue lisää sivustosta

Rekisteröidy ja ilmoita toiminnasta sivustolla