Unelma Tapiolan tilakalenterit on julkaistu

Unelma Tapiolan tilakalenterit on julkaistu

Unelma Tapiolan tilojen varaaminen on nyt mahdollista itsenäisesti espoolaiset.fi rekisteröityineille yhdistyksille ja yhteisöille.

Espoolaiset.fi sivustouudistuksen yhteydessä myös EJY ry:n ylläpitämä Unelma Tapiolan tilojen varaaminen uudistuu. Jatkossa espoolaiset.fi palveluun reksiteröitynee tkäyttäjät voivat varata tiloja itsenäisesti kirjautuneina käyttäjinä. Samalla Unelma Tapiolan tilakalenterit tulevat jälleen julkisesti nähtäville.

Unelma Tapiolan kokoustiloja käyttää vuoden aikana yli 100 eri yhteisöä ja tiloissa järjestetään lähes 1000 tapahtumaa vuodessa. Jatkossakin tiloja voi varata Unelma Tapiolan aulapalveluista sähköpostitse toimisto@ejy.fi puhelimitse, tai tulemalla paikan päälle.

Tilakalenterit ja ohjeet tilojen varaamiseen