Unelma Tapiola etsii vahvistusta tiimiinsä

Unelma Tapiola etsii vahvistusta tiimiinsä

Unelma Tapiolassa on avoinna aulavastaavan määräaikainen sijaisuus ajalle 1.9.2017–30.6.2018. Etsimme henkilöä, jolla on innostunut työote, valmius toimia tiimissämme ja kyky kohdata erilaisia ihmisiä. Tärkeintä sinussa on motivaatio, asenne ja sopivuus toimintakulttuuriimme.

Tehtävät:
Aulavastaavan työtehtäviin kuuluu operatiivinen vastuu Unelma Tapiolan palveluista, Unelma Tapiolan henkilöstön työn sujumisen mahdollistaminen, Unelma Tapiolan viestintään ja markkinointiin liittyvät tehtävät sekä tilastoinnin ja arvioinnin toteuttaminen.

Aulavastaava koordinoi muun muassa tila-, kokous- sekä palveluhinnaston mukaisia toimistopalveluja, vastaa tilojen toimivuudesta ja toiminnan suunnittelusta yhdessä Unelma Tapiolan esimiehen kanssa sekä osallistuu erilaisten tapahtumien järjestämiseen yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Aulavastaava on osa EJYn verkostotoiminnan yksikköä.

Tehtävän suorittamisessa tarvitset seuraavaa osaamista ja asennetta!
– Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
– Sinulla on hyvät valmiudet sosiaalisen median ja tietotekniikan hyödyntämiseen työssäsi
– Olet tiimityöskentelijä
– Osaat innostaa ja innostua
– Sinulla on hyvät kohtaamis- ja koordinointitaidot
– Olet nopea oppimaan uusia asioita
– Olet joustava ja siedät kehityksen edellyttämiä muutoksia
– Edellytämme itsenäistä työotetta sekä halua ja taitoa yhteiseen kehittämiseen

Eduksi katsomme
– ruotsin ja englannin kielen taidot
– järjestökentän tuntemuksen
– kokemuksen verkostotyöskentelystä

Tarjoamme sinulle
EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot
Kyseessä on määräaikainen sijaisuus ajalle 1.9.2017–30.6.2018 rahoituspäätöksen ehdolla. Työsopimuksessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ tehdään 80% työajalla. Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 3.

Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.
Työpiste sijaitsee Espoossa, Unelma Tapiolassa, osoitteessa Kauppamiehentie 6.

Hakuohjeet
Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera perjantaihin 18.8.2017 klo 15.00 mennessä Unelma Tapiolan esimiehelle Miikka Pääkölle miikka.paakko@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut järjestetään elokuun loppupuolella viikoilla 34 ja 35.

Haluaisitko kuulla lisää?
Unelma Tapiolan esimies Miikka Pääkkö vastaa kysymyksiin p. 050 434 3022 ti 15.8. klo 10-14.

Unelma Tapiola on avoin kohtaamispaikka, tiedotus- ja tapahtumakeskus sekä järjestötalo, joka tarjoaa: kohtaamisia Olohuoneessa, tietoa hyvinvoinnista, tilaisuuksia ja tapahtumia, lounasravintolan, taidenäyttelyjä, järjestöhotellin, edullisen kopiointi- ja tulostusmahdollisuuden sekä toimisto- ja kokoustiloja.

Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi