Espoon me-talon toiminta käynnistynyt

Espoon me-talon toiminta käynnistynyt

Me-talo Espoon keskuksessa tarjoaa ainutlaatuisen paikan alueen asukkaille osallistua, innostua, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi.

Me-talon toimintaa Espoossa ja Lappeenrannassa koordinoi Nicehearts ry ja rahoittaa Me-säätiö.

Me-talo on uudenlaisen, asukkaiden hyvinvointia edistävien kokeilujen tila kaikille alueen toimijoille. Lapset, nuoret ja perheet – mutta myös sinkut ja seniorit ovat tervetulleita toimimaan yhdessä. ”Tartumme ihmisiltä kumpuaviin ideoihin ja lähdemme toteuttamaan niitä yhdessä. Toimintamme pohjaa vapaaehtoisuuteen, maksuttomuuteen ja avoimuuteen”, kertoo Espoon me-talon koordinaattori Johanna Vakkuri.

Me-talon tarkoitus on jäädä pysyväksi yhteistoiminnan tilaksi Espooseen.

IDEATALKOOT! Toiminnan 1. ideointityöpaja järjestetään 23.8. klo 13–16 me-talolla Terveyskuja 2 B, Espoo. Työpaja on tarkoitettu kaikille alueen asukkaille, yhteistyötahoille sekä muille kiinnostuneille.

PIKNIKILLE! Me-talo on myös mukana Espoon kaupungin ja järjestöjen Yhteisessä picnicissä osana Espoo-päivän tapahtumia 25.8. klo 12–15 Terveyskuja 2 C, Espoon keskus.

JUHLAT! Me-talon avajaiset järjestetään 20.9.2017 klo 13 alkaen. Kutsu tulossa!

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan me-talosta kaupungin innostavin yhdessä olemisen ja tekemisen tila!

Lisätietoja: Nicehearts ry:n toiminnanjohtaja Johanna Sjöholm, puh. 044 367 9245, johanna.sjoholm@nicehearts.com tai Espoon me-talon koordinaattori Johanna Vakkuri puh. 044 7366114, johanna.vakkuri@nicehearts.com