Työpaikkailmoitus: johdon ja hallinnon assistentti

Työpaikkailmoitus: johdon ja hallinnon assistentti

EJY ry etsii johdon ja hallinnon assistenttia Espoon Tapiolaan. Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika on 4.9.2017 saakka.

Tehtävät:
Johdon- ja hallinnon assistenttina työkuvasi on monipuolisen laaja ja mielenkiintoinen. Toimit EJYn toiminnanjohtajan tukena varmistaen arjen sujumisen ja asioiden edistymisen omalla vastuualueellasi.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu sisäistä viestintää sekä yleis- ja henkilöstöhallinnollisia tehtäviä.

Olet aloitteellinen ja ratkaisukeskeinen organisaattori, jolta järjestelmällisen työskentelytavan lisäksi onnistuu vaivatta useiden samanaikaisten tehtävien hoitaminen. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja ystävällinen palvelukeskeinen työote. Tärkeintä sinussa on motivaatio, asenne ja sopivuus toimintakulttuuriimme.

Tehtävän suorittamisessa tarvitset seuraavia ominaisuuksia
– Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
– IT-taitosi ovat ajantasaiset ja käytät vaivatta MS Officen työkaluja
– Siedät hyvin työn luonteeseen kuuluvaa jaksottaista aikataulupainetta
– Olet joustava ja siedät nopeasti muuttuvia tilanteita ja kehityksen edellyttämiä muutoksia
– Edellytämme omatoimista työasennetta sekä halua ja taitoa yhteiseen kehittämiseen

Tarjoamme sinulle
EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot
Kyseessä on määräaikainen työsuhde 31.1.2018 asti. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa, jos suunniteltu rahoitus toteutuu. Työsopimuksessa noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4.

Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työpiste sijaitsee Espoossa, Unelma Tapiolassa, osoitteessa Kauppamiehentie 6.

Hakuohjeet
Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera maanantaihin 4.9.2017 klo 9.00 mennessä toiminnanjohtaja Marja Manniselle marja.manninen@ejy.fi.

Haluaisitko kuulla lisää? Toiminnanjohtaja Marja Manninen vastaa kysymyksiin p. 050 346 1004 30.8. klo 10-11.

Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi

Asiasanat

rekrytointi, EJY, Espoo,