Työpaikkailmoitus: kansalaistoiminnan suunnittelija

Työpaikkailmoitus: kansalaistoiminnan suunnittelija

EJY ry etsii vapaaehtoistoiminnan asiantuntijaa, verkostojen innostajaa ja viestinnän osaajaa Kansalaistoiminnankeskus Unelmaan kehittämään ja koordinoimaan Espoon vapaaehtoisverkoston toimintaa!

Kansalaistoiminnankeskus Unelma vastaa yhdistysten ja muiden toimijoiden yhteistyön edistämisestä kansalaistoiminnan näkyvyyden ja toiminnan kehittämiseksi. Espoon vapaaehtoisverkosto on Suomen kattavin vapaaehtoistoimintaa organisoivia tahoja yhdistävä verkosto. Vuosi 2018 on verkoston kymmenes toimintavuosi. Kansalaistoiminnankeskus Unelmassa teemme töitä sen eteen, että jokaiselle löytyy mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa.

Tehtävät:
Kansalaistoiminnan suunnittelijan keskeisimmät työtehtävät ovat Espoon vapaaehtoisverkoston toiminnan kehittäminen ja koordinointi sekä monipuolinen viestintä. Suunnittelija koordinoi ja kehittää Espoon ja lähialueiden vapaaehtoistoiminnan parissa työskentelevien yhteisöjen välistä yhteistyötä ja uusia toimintamuotoja sekä vastaa espoonvapaaehtoisverkosto.fi palvelun sisällöstä ja sen kehittämisestä.

Suunnittelija toimii osana Kansalaistoiminnankeskus Unelmaa ja vastaa vapaaehtoistoiminnan asiantuntijana myös koko keskuksen toiminnan kehittämisestä.

Odotamme sinulta:
– vapaaehtoistoiminnan vahvaa asiantuntemusta
– viestinnän monipuolista osaamista
– esiintymistaitoja ja työpajojen fasilitointiosaamista
– hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta verkostojen kehittämisestä
– halua ja intoa kehittää ja kokeilla uutta

Tarjoamme sinulle
EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot
Työsopimuksessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4.

Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työpiste sijaitsee Espoossa, Unelma Tapiolassa, osoitteessa Kauppamiehentie 6.

Hakuohjeet
Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera keskiviikkoon 6.9.2017 klo 15.00 mennessä osoitteeseen katja.anoschkin@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut järjestetään syyskuun alussa ja valinta tehdään syyskuun puolessa välissä

Lisätietoja
Katja Anoschkin, kehittämispäällikkö Kansalaistoiminnankeskus Unelma, p. 050 530 5039 tai katja.anoschkin@ejy.fi

Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi

Asiasanat

Espoon Vapaaehtoisverkosto, rekrytointi,