Työpaikkailmoitus: Indcare Oy etsii neuvojaa asumisen ongelmiin

EJY ry:n 100 % omistama Indcare Oy hakee asumisneuvojaa auttamaan vuokravelassa ja muissa asumisen ongelmissa olevia kuntalaisia.  

Vuokravelat ovat suurin yksittäinen asunnottomuutta aiheuttava tekijä. Indcare Oy auttaa vuokranantajia hallitsemaan vuokravelkasaatavia ja lisäämään asumisviihtyvyyttä. Teemme töitä vaikeassa tilanteessa olevien kuntalaisten pärjäämisen ja osallisuuden vahvistamiseksi.

Tehtävät:

Asumisneuvojan tehtäviin kuuluu puhelimitse annettava neuvonta ja ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan kanssa. Avustat asiakkaita vuokranmaksun ajan tasalle saattamisessa, opastat maksuvaikeuksiin liittyvien haasteiden selvittämisessä ja ohjaat tarvittavan avun piiriin. Teet tiivistä yhteistyötä vuokravalvonnan kanssa ja kehität samalla vastuualueesi toimintaprosesseja. Työsi tuloksena pääset ennaltaehkäisemään vuokravelkatilanteiden kärjistymistä ja tukemaan asiakkaita asumisen onnistumisessa.

Tehtäviin kuuluu mahdollisesti valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan myös muiden asumiseen liittyvien ongelmatilanteiden ratkomista asiakaslähtöisesti.

Tehtävän suorittamisessa tarvitset seuraavaa osaamista ja asennetta!

– Kokemusta ja näyttöä puhelimitse tapahtuvasta tuloksellisesta asiakaspalvelutyöstä
– Asiakaslähtöistä ja reipasta asennetta
– Ymmärrystä kotitalouksien taloudenhallintaan vaikuttavista tekijöistä
– Joustavaa ja itseohjautuvaa työotetta sekä paineensietokykyä
– Hyviä tietoteknisiä valmiuksia

Eduksi katsomme

– Vuokralaisen oikeuksien ja velvollisuuksien tuntemuksen
– Aiemman kokemuksen talousneuvonnan tehtävistä tai talousasioihin liittyvän erikoisosaamisen
– Sosiaalietuuksiin ja palveluohjaukseen liittyvän osaamisen

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jonka sisältöä pääset kehittämään. Indcare Oy:ssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi Indcare Oy tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Työsopimuksessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4.

Työ on pääosin päivätyötä, mutta työ saattaa sisältää satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä. Työpiste on Indcare Oy:n tarjoamissa tiloissa Espoossa, Unelma Tapiolassa, osoitteessa Kauppamiehentie 6 sekä omassa kotitoimistossa.

Hakuohjeet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 15.9.2017 klo 15.00 mennessä Indcare Oy:n toimitusjohtajalle Marja Manniselle  marja.manninen@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut järjestetään viikoilla 38 ja 39.

Haluaisitko kuulla lisää? Tiedusteluihin vastaa Aura Pylkkänen p. 050 430 0108 maanantai 11.9. klo 10.30-12  ja Jussi Sorsimo p. 0400 561 040 perjantaina 15.9. klo 8-10.

Indcare Oy tuottaa palveluja mm. asumisen tukeen, työttömien työllistämiseen, omaehtoiseen kotoutumiseen ja velkaantumisen hallintaan. Indcaren palvelut vastaavat kuntalaisten tarpeisiin ja tukevat EJY ry:n hanketoiminnassa aikaansaatujen tulosten ja toimintamallien vakiinnuttamista. Indcare Oy on 100 % EJY ry:n omistama ja sen palvelut täydentävät yhdistyksen avustuksilla rahoitettua toimintaa.

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi