Tavoitteena hyvä arki: Monialainen kumppanuus asiakastyössä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, perusterveydenhuollon yksikkö ja koulutuspalvelut järjestävät seminaarin 22.11.2017 Jyväskylässä. Seminaarin teemana on osallisuus, kokemusasiantuntijuus, omahoito, kansansairauksien ehkäisy, eriarvoisuus, hyvinvointierot, monialainen hyvinvointiyhteistyö ja kehittäjäkumppanuus.

Aika: 22.11.2017 klo 9.30–16.00

Paikka: Jyväskylä, Bovallius-ammattiopisto, Caritas-Sali (Keskussairaalantie 21, Jyväskylä)

Kohderyhmä: Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, esimiehet, kokemusasiantuntijat, järjestötoimijat sekä kaikki asiasta kiinnostuneet.

Seminaarin tavoitteena on tarkastella monialaisen hyvinvointiyhteistyön merkitystä erityisesti syrjäytymisriskissä tai heikommassa asemassa olevien kansalaisten hyvän arjen sekä osallisuuden vahvistamiseksi. Näkökulmia aiheesta esittävät kokemusasiantuntijat, terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaiset, hyvinvointitutkimusta tekevät tahot sekä kolmannen sektorin yhteistyökumppanit.

Seminaari liittyy kokemusasiantuntijatoiminnan ja asiakasosallisuuden kehittämistyöhön. Kehittämistyön tarkoituksena on kokeilujen kautta löytää kansalaisten arkeen soveltuvia, uudenlaisia toimintamalleja, jotka olisivat hyvinvointia ylläpitäviä ja joista olisi hyötyä eriarvoisuuden ehkäisyssä. Kehittäminen tapahtuu alueen terveyskeskuksissa ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä yhteistyössä ammattilaisten, järjestöjen ja kokemusasiantuntijoiden kanssa.

Keski-Suomi on mukana muun muassa hallituksen osallisuus – kärkihankkeessa, josta voit lukea lisää tästä. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kehittämistoimintaa tukee myös Tekes, lue lisää.

Ilmoittautuminen: 8.11.2017 mennessä oheisesta linkistä. Seminaari on osallistujille maksuton. Seminaaria on mahdollista seurata myös etäyhteyden välityksellä ja tällöinkin tulee ilmoittautua seminaariin etukäteen.

Katso seminaarin tarkka ohjelma liitteestä.

Lisätietoja seminaarista: projektipäällikkö Kristina Grahn (etunimi.sukunimi@ksshp.fi)