Verkostokahvit yhdenvertaisuuden edistämisen ja vihapuheen ehkäisyn parissa!

Tervetuloa mukaan verkostotapaamiseen keskustelemaan vihapuheesta ja sen ehkäisystä nuorten parissa!

Vihapuhe rikkoo ja satuttaa kohdettaan. Mitä voisimme yhdessä tehdä vihapuheen ehkäisemiseksi? Mitä mahdollisesti teemme jo nyt? Tule mukaan jakamaan hyviä käytäntöjä, uusia ideoita tai ajatuksia ja keskustelemaan aiheesta.

Verkostokahvit on vapaamuotoinen keskustelutilaisuus, jossa käydään keskustelua vihapuheesta ilmiönä, miten ilmiö näkyy Espoossa ja mitä voisimme tehdä yhdessä vihapuheen ehkäisemiseksi. Tapaamisessa osallistujat saavat tuoda omia näkemyksiään esille siitä, miten vihapuheen ehkäisyä olisi hyvä toteuttaa mm. nuorisotoiminnassa. Ketä pitäisi huomioida ja miten toimintaa tulisi toteuttaa niin, että jokainen voisi kokea olevansa tervetullut?

Tapaamisen tavoitteena on saada eri toimijat istumaan saman pöydän ääreen jakamaan tietoa ja käymään keskustelua aiheesta. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa! Ilmoittaudu mukaan keskustelemaan tärkeästä ja ajankohtaisesta aiheesta 13.10. mennessä.

Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/Verkostokahvit—kopio

Ilmoittautuneille lähetetään verkostokahvien tarkempi paikka ja ohjelma lähempänä tapaamista. Lisätietoa Espoo kaikille! -projektista löydät blogista.