Galleria Unelman näyttelyhaku vuodelle 2018

Galleria Unelman näyttelyhaku vuodelle 2018

Näyttelyhaku vuodelle 2018 on nyt käynnissä. Haku kestää 10.11.2017 asti. Hakemukset ja tiedustelut osoitteeseen galleria.unelma(at)ejy.fi tai postitse: Galleria Unelma, Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo, Unelma Tapiola, 2. krs.

Espoon Tapiolassa sijaitseva Galleria Unelma etsii vuodelle 2018 uusia taidenäyttelyitä. Näyttelytila on maksuton haun kautta valituille yksityisnäyttelyiden ja yhteisnäyttelyn pitäjille. Hakea voivat ammattitaiteilijat ja alan harrastajat tai yhdistykset, joissa toteutetaan taiteellista toimintaa.

Teosten valinnassa painotetaan ajankohtaisuutta, monipuolisuutta ja soveltuvuutta julkiseen näyttelytilaan. Uskonnolliset tai puoluepoliittiset näyttelyt eivät ole sallittuja. Galleria Unelma ei myöskään ota vastaan ihmisoikeuksia loukkaavia tai jotain ihmisryhmää halventavia tai syrjiviä näyttelyehdotuksia.

Tilan luonteen vuoksi teosten on oltava seinille ripustettavaa taidetta. Teosten kuljetus, ripustus ja purkaminen ovat näyttelynpitäjän vastuulla. Ripustus tapahtuu perlon-ripustuslangoin ja koukuin. Galleria Unelma ei vastaa teosten turvallisuudesta näyttelyn ja kuljetusten aikana. Näyttelyn pitäjä on myös itse vastuussa näyttelyyn liittyvistä tekijänoikeuksista.

Galleria Unelma tiedottaa näyttelyistä espoolaiset.fi -sivustolla ja Galleria Unelman sekä Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ryn Facebook-sivuilla. Muu tiedotus on näyttelynpitäjän vastuulla.

Näin osallistut hakuun:

Lähetä vapaamuotoinen näyttelyhakemuksesi teoskuvineen osoitteeseen galleria.unelma(at)ejy.fi tai postitse: Galleria Unelma, Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo, Unelma Tapiola, 2. krs.

Voit halutessasi kertoa hakemuksessasi näyttelysi taustasta, teemoista, tekniikasta ja niin edelleen. Liitä mukaan teoskuvia, jos mahdollista. Liitä mukaan CV:si ja linkki kotisivuillesi, mikäli sinulla on sellaiset. Yhteisnäyttelyiden kohdalla valitkaa yhteyshenkilö, joka lähettää teoskuvanne ja hakemuksenne.

Kerro myös, mitä ajankohtaa toivot aikaväliltä helmikuu-joulukuu 2018, mikäli tulet valituksi. Galleria Unelma on kiinni heinäkuun.

Ilmoitamme valituiksi tulleille vuoden 2017 aikana.

Katso Näyttelytila ja lisäohjeet.

 

Artikkelikuva: Jesse Kristalie (CC BY 2.0)

Asiasanat

näyttelyt, taidenäyttelyt, taidegalleria, taide, kuvataide, taideharrastus, Espoo,