Vapaaehtoisten Kiitostilaisuus

Vapaaehtoisten Kiitostilaisuus

Vapaaehtoisten Kiitostilaisuus järjestetään tänä vuonna kahdeksannen kerran. EJY ry:n Kansalaistoiminankeskus Unelma yhteistyössä Espoon vapaaehtoisverkoston kanssa haluaa muistaa ja kiittää Espoossa toimivia vapaaehtoisia tarjoamalla elokuvaelämyksen Kino Tapiolassa 5.12. (Mäntyviita 2, Espoo). Tilaisuus käynnistyy klo 16.15, ja elokuva alkaa klo 16.30. Elokuvana on lämminhenkinen ja vaikuttava draamaelokuva I, Daniel Blake, joka ruotii hyvinvointiyhteiskunnan horjumista. Elokuva on voittanut Cannesin elokuvajuhlien Kultaisen palmun. Elokuvan kesto on 1 h 40 min. Elokuvan trailerin voit käydä katsomassa täällä: http://bit.ly/2imeXiP

Elokuvan jälkeen iltaa voi halutessaan jatkaa tunnelmallisessa jatkotilaisuudessa Unelma Tapiolassa (Kauppamiehentie 6, 2. krs) klo 18.30-20.00, jossa on tarjolla glögiä ja pientä purtavaa. Tule mukaan vaihtamaan kuulumisia muiden vapaaehtoisten kanssa rennon yhdessä olon merkeissä!

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu tilaisuuteen 28.11. mennessä täyttämällä lomake: https://my.surveypal.com/Tervetuloa-vapaaehtoisten-Kiitosjuhlaan. Voit ilmoittautua myös puhelimitse: 050 540 3432. Teethän myös mahdollisen peruutuksen 28.11. mennessä.

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi!

Lisätiedot: info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi

Asiasanat

vapaaehtoistoiminta, virkistys, Espoon Vapaaehtoisverkosto,