Kumajan sote-ilta vammaisjärjestöille

Sote- ja maakuntauudistus – missä mennään? Miten muutokset vaikuttavat järjestöjen ja vapaaehtoisten toimintaan tulevaisuudessa? Ketkä ovat tulevaisuuden yhteistyökumppaneita?  Kuinka järjestöt pääsevät aloittavan Uudenmaan maakunnan kumppaneiksi? Miten järjestöt voivat vaikuttaa maakunnan palveluihin?

Näistä aiheista kuullaan, keskustellaan ja ideoidaan Kumaja-kumppanuusverkoston verkostotreffeillä keskiviikkona 29.11. klo 17-19 Helsingin Invalidien Yhdistyksen tiloissa (Voudintie 6, Helsinki).

Illan aikana

  • Kuullaan ajankohtaiset sote-kuulumiset järjestöille, jotka tulee tuomaan sote-osallisuusjohtaja Pirjo Marjamäki Uudenmaan sote- ja maakuntauudistusta toteuttavasta Uusimaa 2019 –hankkeesta
  • Uusimaa 2019 -hankkeen vammaisten palveluja suunnittelevan työryhmän jäsen Minna Eronen kertoo missä vaiheessa vammaisten palvelujen valmistelu on nyt.
  • Keskustellaan järjestöjen ajatuksista, huolista ja ideoista sote-uudistukseen liittyen sekä ideoidaan tulevaa yhteistyötä järjestöjen kesken

Tapahtuma on maksuton sekä kaikille avoin.

Ilmoittautuminen

Pyydämme ilmoittautumiset tapahtumaan 24.11.2017 mennessä tämän linkin kautta  https://link.webropolsurveys.com/EP/EC58A03EACE16BFD

Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätiedot

Lisätietoja tapahtumasta antaa Kumaja-kumppanuusverkoston aluekoordinaattori Paula Oittinen

Sähköposti: paula.oittinen@kumaja.fi

Puhelin: 044 734 3010

Kumaja-kumppanuusverkosto

Kumaja-hankkeessa rakennetaan Uudenmaan sosiaali- ja terveysalan kumppanuusverkosto. Verkostona järjestöt ovat julkisen sektorin kumppani sote- ja hyte-palveluiden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Yhdessä äänemme kumajaa kauas!

Helsingin Invalidien Yhdistys ry

Helsingin Invalidien Yhdistys ry on perustettu vuonna 1938 ja se on Invalidiliitto ry:n suurin jäsenyhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan yhdenvertaisina ja täysivaltaisina jäseninä ja valvoa heidän oikeuksiaan yhteiskunnassa sekä kehittää heidän mahdollisuuksiaan yhdessäoloon.

Asiasanat

sote-uudistus, maakunnallinen verkosto, vammaisjärjestöt, vammaiset,