Kymmenet vapaaehtoistehtävät odottavat tekijäänsä – nyt espoolaiset.fi-sivustolla

Kymmenet vapaaehtoistehtävät odottavat tekijäänsä – nyt espoolaiset.fi-sivustolla

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille, tukihenkilöksi, avustamaan tietokoneen käytössä, tai jotain ihan muuta? Espoolaiset vapaaehtoistehtävät löytyvät nyt kootusti espoolaiset.fi-palvelusta, joka korvaa aikaisemmin vapaaehtoistehtäviä koonneen espoonvapaaehtoisverkosto.fi-sivuston. Sivuilla on avoinna yli 40 vapaaehtoistehtävää, joita voi tehdä Espoon alueella, ja yhteisöt julkaisevat uusia tehtäviä koko ajan lisää. Sivuilta löydät kootusti myös vapaaehtoisille suunnatut koulutukset ja muut tapahtumat. Seuraa myös Espoon vapaaehtoisverkoston Facebook-sivua, jonne päivitetään uusia tehtäviä ja muuta ajankohtaista vapaaehtoistoiminnan kentältä.

EJY ry:n Kansalaistoiminnankeskus Unelma auttaa ja ohjaa eteenpäin vapaaehtoistehtäviä etsiviä ja ylläpitää espoolaiset.fi-sivustoa. Jos et löydä sivustolta sinulle sopivaa tehtävää, tai sinulla on muuta kysyttävää vapaaehtoistoiminnasta, voit olla yhteydessä ma-to klo 10-14 p. 050 342 9917 tai kansalaistoiminnankeskus (at) ejy.fi.

Asiasanat

vapaaehtoistoiminta, vapaaehtoistyö, vapaaehtoisvälitys, Espoon Vapaaehtoisverkosto, vapaa-aika, vapaaehtoistehtävä,