Espoolaiset.fi uudistui vuonna 2017

Espoolaiset.fi uudistui vuonna 2017

EJY ry julkaisi uudistetun kansalaistoimintaa yhteen kokoavan verkkopalvelun keväällä 2017. Espoolaiset.fi sisältää yhdistys- ja vapaaehtoistoimintaan liittyvää tietoa yhdistyksiltä, järjestöiltä, seurakunnilta sekä muilta ei-kaupallisilta toimijoilta. Palvelusta kansalaiset, yhdistykset, viranomaiset ja oppilaitokset saavat tietoa espoolaisesta kansalaistoiminnan kentästä.

Espoolaiset.fi palvelun uudistaminen tarkoitti sisältöjen monipuolistumista; palvelusta löytyvät nyt perustiedot toimijasta yhteystietoineen, tapahtumia ja toimintaa, työ- ja harjoittelupaikkoja, avoimia vapaaehtoistehtäviä, uutisia sekä hankkeita.

Lisäksi Espoon vapaaehtoisverkoston verkkosivut yhdistyivät espoolaiset.fi verkkopalvelun kanssa. Tutustu vapaaehtoistoimintaan ja avoimiin vapaaehtoistehtäviin Espoossa osoitteessa www.uusimaalaiset.fi/vapaaehtoistoiminta

Kuva: Ruutukaappaus vapaaehtoistoiminta Espoossa sivulta.

Mukaan toimijaksi espoolaiset.fi -palveluun

Kaikki alueemme hyvinvoinnista kertovat ei-kaupalliset toimijat ovat tervetulleita rekisteröitymään maksutta palveluun ja tuottamaan sisältöä palveluun omien kohderyhmiensä tavoittamiseen. Palveluun voi rekisteröityä osoitteessa www.uusimaalaiset.fi/rekisteroityminen

– Kerromme mielellämme lisää palvelun rekisteröitymisen ja käytön hyödyistä. Meihin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja kysyä lisää palvelusta. Voimme myös tulla kertomaan tilaisuuteesi palvelusta ja opettaa sen käyttöä, sanoo verkkopalvelun kehittäjä Aino Yrjänä Kansalaistoiminnankeskus Unelmasta EJY ry:stä.

Espoolaiset.fi – osa valtakunnallista Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta

Espoolaiset.fi -verkkopalvelu on osa valtakunnallista Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta, johon vuonna 2017 kuului yhteensä yhdeksän eri verkkopalvelua kahdeksalta eri maantieteelliseltä alueelta.

Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuuden kehittämisestä vastaa valtakunnallinen Toimeksi 2.0 -hanke, joka on Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen vuosina 2016-2018 hallinnoima valtakunnallinen STEA-rahoitteinen hanke.

Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuuteen kuuluvat organisaatiot muodostavat Toimeksi.fi -verkoston. Verkoston jäsenenä espoolaiset.fi osallistuu verkkopalvelukokonaisuuden kehittämiseen.

Lue lisää:
Toimeksi 2.0 -hanke: www.ihimiset.fi/hanke/toimeksi-2-0
Valtakunnallinen Toimeksi.fi -verkkopalvelu: www.toimeksi.fi

EJY ry:n Kansalaistoiminnankeskus Unelma vastaa espoolaiset.fi verkkopalvelun ylläpidosta ja kehittämisestä.
Ota yhteyttä:
kansalaistoiminnankeskus@ejy.fi


Kuva: Kansalaistoiminnankeskus Unelman tiimi

Asiasanat

EJY, espoolainen, Espoon Vapaaehtoisverkosto, vapaaehtoistoiminta,