Espoolaiset.fi asiakaspalvelu päivystää perjantaisin huhtikuussa Unelmassa

Espoolaiset.fi asiakaspalvelu päivystää perjantaisin huhtikuussa Unelmassa

Huhtikuussa espoolaiset.fi asiakaspalvelu pilotoi asiakaspalvelun päivystämistä myös perjantaisin 6.4., 13.4., ja 20.4. klo 10-14 Kansalaistoiminnankeskus Unelmassa (Kauppamiehentie 6, 2. krs, Espoo).

Tervetuloa paikan päälle kysymään neuvoja verkkopalvelun käyttöön esim. toimijakortin rekisteröitymiseen tai sisällön tuotantoon liittyen!

Espoolaiset.fi asiakaspalvelu on muulloin tavoitettavissa ma-to klo 10-14 p. 050 342 9917 tai sähköpostitse kansalaistoiminnankeskus@ejy.fi, jolloin teitä palvelevat Kansalaistoiminnankeskus Unelman työntekijät Aino, Miikka tai Petra.

Kerromme mielellämme lisää palvelun rekisteröitymisen ja käytön hyödyistä. Meihin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja kysyä lisää palvelusta. Voimme myös tulla kertomaan tilaisuuteesi palvelusta ja opettaa sen käyttöä.

EJY ry:n Kansalaistoiminnankeskus Unelma vastaa espoolaiset.fi verkkopalvelun ylläpidosta ja kehittämisestä.

Asiasanat

asiakaspalvelu, espoolaiset, EJY, Kansalaistoiminnankeskus Unelma, Unelma, tietotekniikka,