Työpaikkailmoitus: Maahanmuuttajajärjestöjen yhteistyöverkoston suunnittelija

Työpaikkailmoitus: Maahanmuuttajajärjestöjen yhteistyöverkoston suunnittelija

EJY hakee suunnittelijaa Kansalaistoiminnankeskus Unelmaan maahanmuuttajajärjestöjen yhteistyöverkostojen ja osaamisen kehittämiseen (Kumppanuushautomotoiminta).

TEHTÄVÄT

Suunnittelija vastaa
– Maahanmuuttajajärjestöjen toiminnan ja yhteistyöverkostojen kehittämisestä.
– Yhdistysmentorointiohjelman, työpajojen ja koulutusten koordinoinnista.
– Kumppanuushautomotoiminnan konseptoinnista ja kehittämisestä.

Työtehtäviin kuuluu kotouttamisen yhteistyöverkoston koordinointia ja yhteistoiminnan käynnistämistä, viestintää ja arvioinnin ja seurannan toteuttamista.

Tehtävään etsitään henkilöä, jolla on kokemusta yhdistystoiminnan kehittämisestä, verkostojen koordinoinnista ja toiminnan konseptoinnista.

TEHTÄVÄN SUORITTAMISESSA TARVITSET SEURAAVAA OSAAMISTA

  • Sinulla on kokemusta yhdistystoiminnasta.
  • Sinulla on hyvät valmiudet sosiaalisen median ja tietotekniikan hyödyntämiseen työssäsi.
  • Sinulla on kokemusta maahanmuuttajien ja kotouttamisen parissa työskentelystä.
  • Edellytämme itsenäistä työotetta sekä halua ja taitoa yhteiseen kehittämiseen.
  • Sinulla on osaamista viestinnästä ja esiinnyt mielelläsi.

TARJOAMME SINULLE

EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

TYÖEHDOT

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2018 saakka. Työsopimuksessa noudatetaan koeaikaa. Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4.

Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.
Työpiste sijaitsee Espoossa, Unelma Tapiolassa, osoitteessa Kauppamiehentie 6.

HAKUOHJEET

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 3.4.2018 klo 9.00 mennessä osoitteeseen marja.manninen@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut järjestetään huhtikuun alussa ja pyrimme tekemään valinnat mahdollisimman pian.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Marja Manninen, marja.manninen@ejy.fi

Kansalaistoiminnankeskus Unelma kehittää espoolaista järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa koordinoimalla yhteistyöverkostoja, kokoamalla tietoa kansalaistoiminnasta Espoossa ja tarjoamalla tiloja toimintaan Unelma Tapiolassa. www.uusimaalaiset.fi/ejy/unelma-tapiola

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi

Asiasanat

rekrytointi, järjestö, Espoo, maahanmuuttajat, järjestöt, kotoutuminen, kumppanuus,