Espoon me-talon huhtikuun tapahtumia

Espoon me-talon huhtikuun tapahtumia

Huhtikuussa me-talolla (os. Terveyskuja 2 B) starttaa 2 uutta ryhmää. Toiminnan avulla työelämään -hanke järjestää ti 3.4. klo 10.30-13.30 alkaen työttömillä maahanmuuttajataustaisille aikuisille suunnatun koulutuksellisen vertaisryhmän, jossa teemoina ovat mm. suomalainen kulttuuri ja työelämä, asuminen Suomessa, viranomaisasiointi, vapaaehtoistoiminta ja vertaisohjaaminen. Ryhmän järjestää HMNKY.

To 5.4. käynnistyy klo 10.30-12.00 englanninkielinen keskusteluryhmä naisille, jota ohjaa Niceheartsin kouluttama Naapuriäiti-Lalaine. Alkeistaso, ei vaadi englanninkielen taitoa. Tiedustelut ryhmästä Lalainelta puh. 0408396616.

Pienperheyhdistyksen Yhden vanhemman perheiden perhekahvila jälleen 5.4. klo 16.15-18.

Itämaisen tanssin ilta naisille ja lapsille 17.4. klo 18-19.30. Tule opettelemaan itämaisia tansseja yhdessä.

27.4. klo 15-19 järjestetään yhteistyössä Sininauhasäätiön, Naapuriäitien, HNMKY:n ja Suvelan kappelin kanssa Naapurikarnevaalit, jossa tarjolla hyvää ruokaa, tanssi- ja musiikkiesityksiä, työpajoja ja iloista tunnelmaa.

Me-talon vappurieha koko perheelle järjestetään 30.4. klo 14-16. Ohjelmaa erityisesti lapsille.

Koko me-talon kuukausiohjelman löydät facebook-sivuiltamme.

Asiasanat

Espoo, nice hearts, me-talo,