Maahanmuuttajajärjestö: ilmoittaudu mukaan yhteistyöverkoston tapaamiseen

Maahanmuuttajajärjestö: ilmoittaudu mukaan yhteistyöverkoston tapaamiseen

Tule kuulemaan ja keskustelemaan 23.4. klo 17-19 ajankohtaisista asioista maahanmuuttajajärjestöjen yhteistyöverkostossa!

Kuinka haen Espoon kaupungin avustusta syksyllä 2018? Kuka kaupungilla vastaa järjestöyhteistyöstä? Miten voin tehdä yhteistyötä vapaaehtoistoiminnan kentällä Espoossa? Mitä hyötyä Espoolaiset.fi verkkopalvelusta on järjestölleni? Kiinnostaako yrittäjyys?

Luvassa tietoa ja keskustelua kaupungin uudesta syksyn 2018 avustusohjelmasta, Espoon vapaaehtoistoiminnan kentästä ja järjestöjen toimintaa kokoavasta espoolaiset.fi -verkkopalvelusta sekä Espoon kaupungin DuuniPolku-hankkeen yrittäjyyskoulutuksesta.

Aika: 23.4.2018 klo 17-19
Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Unelma, Sali, 2. krs. (Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo)

Paikalla on Espoon kaupungin maahanmuuttajapalveluista järjestöyhteistyön koordinaattori Maria Tiilikkala sekä Kansalaistoiminnankeskus Unelmasta espoolaiset.fi kehittäjä Aino Yrjänä (EJY) ja Espoon vapaaehtoisverkoston koordinaattori Petra Kohonen (EJY). Paikalla DuuniPolku-hankkeesta ovat Espoon kaupungilta projektikoordinaattori Katri Korkalainen ja projektiassistentti Pie Hagström sekä Metropolia Ammatikorkeakoulusta projektipäällikkö Päivi Laine.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä EJY ry ja Espoon kaupungin maahanmuuttajapalvelut.
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu mukaan 20.4. mennessä sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja: kansalaistoiminnankeskus@ejy.fi

Asiasanat

Espoo, maahanmuuttajat, järjestöyhteistyö,