Tule työuramentoriksi maahanmuuttajalle!

Tule työuramentoriksi maahanmuuttajalle!

Väestöliiton ESR-rahoitteinen Matkalla työelämään -hanke etsii mentoreita maahan muuttaneille, jotka ovat olleet pidemmän aikaa tai kokonaan pois työelämästä esim. kotivanhemmuuden takia. Mentorina tuet työhön, koulutukseen tai yrittäjyyteen tähtäävää henkilöä. Tehtävänäsi ei kuitenkaan ole itse järjestää työpaikkaa vaan antaa neuvoja ja vinkkejä suomalaisesta työelämästä ja yhteiskunnasta.

Millainen on hyvä mentori?

Toivomme mentoreiden tulevan avoimin mielin ja kiinnostuneella asenteella mukaan! Valmiita vastauksia ei tarvitse olla ennakkoon, vaan mentoroitavaa ohjataan ja annetaan työkaluja löytämään itse vastaukset. Hyvä mentori pysyy koko prosessiin ajan mukana eli noin 6kk.

Mentorina autat toista eteenpäin elämässä.

Ryhmät 2018
Helsinki huhtikuu (täynnä)
Espoon keskus – aloitus 29.5.
Helsinki syyskuu
Vantaa syyskuu
Helsinki lokakuu
Lisää ryhmiä aloittaa 2018–2019 aikana pääkaupunkiseudulla ja Oulussa.

Kiinnostuitko? Täytä mentoriksi ilmoittautumislomake: https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1475956&SID=cf1c1f4a-f513-41e4-bfa1-a2ed1a67f881&dy=912511081

Asiasanat

mentorointi, maahanmuuttaja, työelämä, vapaaehtoistoiminta,