ESMAALI – espoolaisten maahanmuuttajien liikuntakarnevaali 5.6.2018

ESMAALI – espoolaisten maahanmuuttajien liikuntakarnevaali 5.6.2018

Viedään yhdessä kotouttamista eteenpäin Espoossa. Tule liikkumaan ja esittelemään toimintaanne tai muuten vaan tapaamaan espoolaisia maahanmuuttajia ja heidän parissaan toimivia henkilöitä ja organisaatioita!

Ota leikkimielinen karnevaalihaaste vastaan ja tule vetämään yhtä köyttä meitä yhdistävissä asioissa. Haastamme kisaamaan espoolaisia toimihenkilöitä, kansalaisjärjestöjen edustajia ja maahanmuuttaja-taustaisten kanssa työtään tekeviä. Voit koota oman 10-henkisen joukkueen tai osallistua jonkin joukkueen jäsenenä eri lajeihin. Katso lisätietoja oheisesta esitteestä.

Lisätietoja: Arffman Consulting Oy, Anu Simell, anu.simell@arfcon.fi, p. 0500 700 002

 

Asiasanat

liikunta, karnevaali, maahanmuuttaja, tapahtuma,