Työpaikkailmoitus: Unelma Tapiola etsii vahvistusta tiimiinsä

Työpaikkailmoitus: Unelma Tapiola etsii vahvistusta tiimiinsä

Unelma Tapiolassa on avoinna toiminnanohjaajan tehtävä ajalle 1.8.-31.12.2018. Jatkomahdollisuus STEAn avustuspäätösten mukaan.

TEHTÄVÄT

Toiminnanohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. kohtaamispaikkatoiminnan kehittäminen ja Galleria Unelman taidenäyttelyiden koordinoiminen. Toiminnanohjaaja osallistuu Unelma Tapiolan viestintään ja markkinointiin liittyviin tehtäviin sekä tilastoinnin ja arvioinnin toteuttamiseen. Hän vastaa tilojen toimivuudesta ja toiminnan suunnittelusta yhdessä Unelma Tapiolan tiimin kanssa sekä osallistuu erilaisten tapahtumien järjestämiseen yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Toiminnanohjaaja on osa EJYn verkostotoiminnan yksikköä.

Etsimme henkilöä, jolla on innostunut työote, valmius toimia tiimissämme ja kyky kohdata erilaisia ihmisiä. Tärkeää on motivaatio, asenne ja sopivuus toimintakulttuuriimme.

Tehtävän suorittamisessa tarvitaan osaamista ja asenneta!

– Sinulla on hyvät valmiudet sosiaalisen median ja tietotekniikan hyödyntämiseen työssäsi
– Olet tiimityöskentelijä
– Osaat innostaa ja innostua
– Sinulla on hyvät kohtaamis- ja koordinointitaidot
– Olet nopea oppimaan uusia asioita
– Olet joustava ja siedät kehityksen edellyttämiä muutoksia
– Edellytämme itsenäistä työotetta sekä halua ja taitoa yhteiseen kehittämiseen

EDUKSI KATSOMME

– Ammatillisen koulutuksen
– Järjestökentän tuntemuksen
– Kokemuksen verkostotyöskentelystä
– Ruotsin ja englannin kielen taidon

TARJOAMME SINULLE

EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

TYÖEHDOT

Kyseessä on määräaikainen tehtävä ajalle 1.8.–31.12.2018 ja mahdollisesti jatkoa STEAn avustuspäätöksen ehdolla. Työsopimuksessa noudatetaan 2 kk koeaikaa. Työ tehdään 80% työajalla.

Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 3.

Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työpiste sijaitsee Espoossa, Unelma Tapiolassa, osoitteessa Kauppamiehentie 6.

HAKUOHJEET

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla (liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera tiistaihin 12.6.2018 klo 15.00 mennessä kansalaistoiminnan kehittämispäällikölle Sari Aholalle sari.ahola@ejy.fi.

Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut järjestetään viikoilla 24 ja 25.

Haluaisitko kuulla lisää? Kansalaistoiminnan suunnittelija Miikka Pääkkö vastaa kysymyksiin perjantaina 8.6.2018 klo 10-14 puhelimitse 050 434 3022.

Unelma Tapiola on avoin kohtaamispaikka, tiedotus- ja tapahtumakeskus sekä järjestötalo, joka tarjoaa: kohtaamisia Olohuoneessa, tietoa hyvinvoinnista, tilaisuuksia ja tapahtumia, lounasravintolan, taidenäyttelyjä, järjestöhotellin, edullisen kopiointi- ja tulostusmahdollisuuden sekä toimisto- ja kokoustiloja.

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi

Asiasanat

rekrytointi, Espoo, EJY,