Rekry: Keikka-avun koordinaattori

Rekry: Keikka-avun koordinaattori

EJY ry:ssä on avoinna Keikka-avun koordinaattorin tehtävä ajalle 1.8.–31.12.2018. Jatkomahdollisuus Espoon kaupungin kohdeavustuspäätöksen mukaan.

Toimenkuva

Keikka-avun koordinaattorin työtehtäviin kuuluvat toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja vapaaehtoisvälityksen kokonaisuus: asiakastyö ja vapaaehtoisten ohjaus. Koordinaattori vastaa myös vapaaehtoisten rekrytoinnista ja kouluttamisesta sekä järjestää heille virkistystä, vertaistapaamisia ja lisäkoulutusta. Koordinaattori on vastuussa toiminnasta tiedottamisesta ja raportoinnista. Hän tekee tiivistä yhteistyötä muiden vanhustyötä tekevien kolmannen sektorin toimijoiden sekä kaupungin ennakoivien vanhuspalveluiden ja kotihoidon kanssa. Koordinaattori on osa EJYn vapaaehtoistoiminnan yksikköä.

Odotamme

Etsimme henkilöä, jolla on napakka työote, valmius itsenäiseen työskentelyyn ja kyky kohdata empaattisesti erilaisia, haastavissakin elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Lisäksi toivomme koordinaattorilta sinnikkyyttä, organisointikykyä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Eduksi katsomme

  • kokemuksen vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista
  • kokemuksen vanhustyöstä
  • sosiaali- ja terveysalan koulutuksen
  • tuntemuksen Espoon kaupungin vanhuspalveluiden toiminnasta

Tarjoamme

EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot

Kyseessä on määräaikainen tehtävä ajalle 1.8.–31.12.2018 ja mahdollisesti jatkoa kaupungin avustuspäätöksen ehdolla. Työsopimuksessa noudatetaan 2 kk:n koeaikaa. Työaika on 38 h/vko.

Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4.

Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työpiste sijaitsee Espoossa, Unelma Tapiolassa, osoitteessa Kauppamiehentie 6.

Hakuohjeet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla (liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 27.6.2018 klo 15.00 mennessä kansalaistoiminnan kehittämispäällikölle Sari Aholalle sari.ahola@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö.

Haluaisitko kuulla lisää?

Keikka-avun koordinaattori Milla Koski vastaa kysymyksiin 20.-21.6. ja 25.-26.6. klo 12-14 p. 050 3810 999.

Lisätietoja Keikka-apu yli 65-vuotiaille kotihoidon asiakkaille

Asiasanat

rekrytointi, työpaikat, Espoo, keikka-apu, EJY,