Taekwondo alkeiskurssit alkavat syyskuussa 2018

Taekwondo alkeiskurssi ilmoittautuminen on alkanut. Kurssit alkavat syys-elokuussa 2018. Kursseja nuorille ja aikuisille sekä lapsille. Kurssien harjoitukset pidetään Espoon Keskuksen alueella. Eri kursseja voi sovittaa omaan aikatauluun sopivaksi. Kurssitunteja on maanataina, tiistaina, keskiviikkona, tostaina ja lauantaina. Ilmoittudu mukaan!!

Taekwondo beginner course registration has begun. Courses starts in the beginning of September 2018. Courses can be found for adults, teens and children 5-9v. All exercises are the center of Espoo. You can ​plan you course day to fit your schedule. Exercises are held on Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday and Saturday.

web: www.kanta-espoontaekwondo.com
email: info@kanta-espoontaekwondo.com

 

Asiasanat

liikunta- ja urheiluseurat,