Auta asunnotonta – lahjoita lapaset 2018

Auta asunnotonta – lahjoita lapaset 2018

EHYT ry kerää jälleen lapasia asunnottomille ja EJY ry otti haasteen vastaan!
Unelma Tapiola (os. Kauppamiehentie 6, Tapiola) toimii Espoossa Auta asunnotonta – lahjoita lapaset -kampanjan keräyspisteenä!

Auta lahjoittamalla. 🧤🧦🧣💜

Keräämme ehjiä ja puhtaita miesten ja naisten käsineitä 15.10.2018 asti ja ne jaetaan Asunnottomien yön tapahtumissa 17.10.2018. Tarvetta on etenkin miesten käsineille. Lisäksi keräämme villasukkia, kaulaliinoja ja pipoja.
#ejysome #unelmatapiola #järjestöt #ejyry #mahdollisuuksia #asunnottomienyö #lahjoitalapaset

EHYT ry:n Facebook-tapahtumasivu

Lisätietoja EHYT ry:n nettisivuilla

Asiasanat

asunnottomien palvelut, auttaminen, lahjoitukset, järjestöjen tuki, järjestöpiste, järjestöt, järjestötapahtuma, vapaaehtoistoiminta, vapaaehtoinen auttamistoiminta, järjestötyö, kansalaisjärjestötoiminta, kansalaisille, kansalaisten osallistuminen, Unelma Tapiola, kansalaistoiminta,