Kesätoiminta

Kerromme lyhyesti yhdistyksen kesätoiminnasta.

Järjestimme Linnanmäki retken, johon osallistui 25 maahanmuuttaja perhettä, n. 70 henkilöä. Tilausbussi lähti matkaan toimintatilasta klo: 10.00 ja lähdimme takaisinpäin klo: 20.00. Tapahtuma sujui sujuvasti ja hienosti. Perheet nauttivat kovasti retkestä. Kuvia ja videoita päivästä näkyy yhdistyksen facebook sivulla.

Järjestimme junioreiden jalkapalloturnauksen Espoonlahden urheilukentällä. Turnaus onnistui hyvin suunnitelmien mukaan. Pelaajat olivat eri ikäisiä ja eri taustaisia Ja tulivat eri puolilta Espoota. Pelaajat edustivat Leppävaaraa, suvelaa, matinkylää ja Espoonlahtea ja turnauksessa pelattiin kolmessa eri ikäryhmässä (A,B,C). A ryhmän voitti suvelan joukkue, B ja C ryhmän voitti Espoonlahden joukkue. Voittajille jaoimme palkintoina leffalippuja, pokaaleja ja mitaleja.

Meillä muslimeilla oli 21.8. uskonnollinen juhlapäivä. Juhlapäivän aamu aloitetaan kerääntymällä yhteen ja muistamalla Jumalaa. Sen jälkeen yleensä vieraillaan naapureilla ja sukulaisilla. Ja tietenkin lahjat ovat iso osa juhlaa. Järjestimme 21.8. aamurukouksen Mainingin koulun liikuntasalissa klo: 6.30-8.00. Tapahtumaan osallistuivat kaikki Suur-Espoonlahden muslimi perheet. Perheet olivat kiitollisia koululle tilojen käytöstä. Tapahtuma onnistui loistavasti ja suunnitelman mukaisesti.

Asiasanat

kesäretki, jalkapallo, juhlat,