Galleria Unelman näyttelyhaku vuodelle 2019 on auki

Galleria Unelman näyttelyhaku vuodelle 2019 on auki

Espoon Tapiolassa sijaitseva Galleria Unelma on EJY ry:n tiloissa toimiva avoin, yhtenäinen näyttelytila, joka pyrkii tuomaan esille monipuolista ja teemoiltaan ajankohtaista taidetta. Gallerian tilassa järjestetään monipuolisesti erilaisia tilaisuuksia ja järjestötoimintaa. Tilassa toimii myös kahvila.

Galleria Unelma etsii uusia taidenäyttelyitä vuodelle 2019. Haku on avoinna ammattitaiteilijoille, alan harrastajille ja opiskelijoille sekä yhdistyksille, joissa toteutetaan taiteellista toimintaa. Näyttelyhaku vuodelle 2019 on nyt käynnissä ja jatkuu 14.10.2018 saakka. Näyttelyn pitäminen tilassa on maksutonta.

Teosten valinnassa painotetaan ajankohtaisuutta, monipuolisuutta ja soveltuvuutta julkiseen näyttelytilaan. Tilaan ei oteta uskonnollisia tai puoluepoliittisia näyttelyitä. Myöskään ihmisoikeuksia loukkaavia, jotakin ihmisryhmää halventavia tai muutoin hyvän tavan vastaisia teoksia ei sallita.

Tilan luonteen vuoksi teosten tulee olla seinille ripustettavaa taidetta. Ripustus tapahtuu perlon-ripustuslangoin ja koukuin. Tarkemmat tiedot tilasta löytyvät alla olevasta liitteestä. Teosten kuljetus, ripustaminen ja purkaminen ovat taiteilijan vastuulla. Samoin teosten mahdollinen vakuuttaminen on taitelijan vastuulla, Galleria Unelma ei vastaa teoksista. Taiteilija on myös vastuussa näyttelyyn liittyvistä tekijänoikeuksista. Mahdollisen teosmyynnin hoitaa taiteilija, Galleria Unelma ei peri myyntiprovisiota.

Galleria Unelma tiedottaa näyttelyistä espoolaiset.fi -sivustolla sekä Galleria Unelman ja EJY ry:n Facebook-sivuilla. Muu tiedotus on näyttelynpitäjän vastuulla.

Katso Näyttelytila ja ohjeet

Hakuohjeet:

Lähetä vapaamuotoinen näyttelyhakemuksesi joko sähköpostilla osoitteeseen galleria.unelma(at)ejy.fi tai postitse: Galleria Unelma/EJY ry, Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo.

Hakemukseen toivomme seuraavia tietoja:
1) Lyhyt kuvaus näyttelystä, sen aiheista ja teemoista
2) Käytetyt tekniikat
3) CV tai lyhyt kuvaus taiteilijasta/taiteilijoista sekä linkki mahdollisille kotisivuille
4) Teoskuvia
5) Mahdollinen toive näyttelyn ajankohdasta välillä tammi-joulukuu 2019, heinäkuun galleria on suljettuna.

Näyttelyaika on lähtökohtaisesti 3 viikkoa, mutta poikkeuksista on mahdollista neuvotella.

Näyttelyhaun tuloksista ilmoitetaan hakijoille marraskuun alkuun mennessä.

Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse: galleria.unelma(at)ejy.fi tai puhelimitse 050 477 8923 (arkisin klo 10 – 15)

Asiasanat

kuvataide, kuvataidenäyttelyt, Galleria Unelma, näyttelyt, valokuvanäyttely,