Kutsu ilahduttamaan!

Kutsu ilahduttamaan!

OLKA® järjestää kuudennen Vapaaehtoinen Ilona -tapahtumapäivän HUSin sairaaloissa. Tervetuloa mukaan ilahduttamaan sairaalan potilaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa!

Vapaaehtoinen Ilona -tapahtumapäivä

Aika: torstaina 1.11.2018

Paikka: HUSin sairaalat Helsingissä sekä Espoossa Jorvin ja Espoon sairaaloissa

Kutsutut:

Yhdistykset, sairaalan yksiköt ja organisaatiot: Tulkaa pitämään teemapäivää sairaalan aulatiloihin klo 10-15 (Meilahden tornisairaala ja kolmiosairaala, Syöpätautien klinikka, Uusi lastensairaala, Jorvin kampus, Lohjan sairaala, Raaseporin sairaala ja Hyvinkään sairaala).

Teemapäivävaraukset linkin kautta.

Sinä: Tule sairaalaan opastajaksi, juttukaveriksi tai esiintyjäksi. Mikäli et ole aiemmin toiminut OLKAn vapaaehtoisena, perehdytämme sinut toimintaan ja parinasi toimii kokenut OLKAn vapaaehtoinen. Voit valita sinulle sopivan ajankohdan perehdytykseen Meilahden tornisairaalan OLKA-pisteellä joko maanantaina 29.10.2018 klo 17-18 tai tiistaina 30.10.2018 klo 9-10. Ilmoittautumiset sunnuntaihin 7.10. 2018 mennessä linkin kautta.

Esiintyvät ryhmät: Tulkaa sairaalaan laulamaan, tanssimaan, esittämään teatteria…. Ryhmillä on mahdollisuus esiintyä sairaaloiden aulatiloissa tai osastoilla. Ilmoittautumiset sunnuntaihin 7.10. 2018 mennessä linkin kautta.

Kiitos, kun haluat olla Ilona!

Asiasanat

sairaalavapaaehtoinen, sairaalavapaaehtoistoiminta,