CISV Helsinki ry etsii ryhmänvetäjiä kansainvälisille leireille

CISV Helsinki ry etsii ryhmänvetäjiä kansainvälisille leireille

Haluatko olla mukana rakentamassa oikeudenmukaisempaa ja parempaa maailmaa?

CISV on sitoutumaton, vapaaehtoisvoimin toimiva rauhankasvatusjärjestö, joka innostaa toimimaan oikeudenmukaisemman maailman ja rauhan puolesta. Tavoitteemme on kasvattaa vastuuntuntoisia, oma-aloitteisia ja aktiivisia maailmankansalaisia tekemällä oppimisen menetelmin.

CISV:n vapaaehtoisena pääset mahdollistamaan ja näkemään, kuinka lapset kasvavat ja oppivat ymmärtämään itseään, toisiaan ja eri kulttuureita. Jotta kokemus olisi varmasti onnistunut, koulutamme valitut henkilöt ja tarjoamme työkalut upean ohjelman toteuttamiseen. Tehtävä on mahdollista suorittaa myös korkeakouluopintoihin liittyvänä harjoitteluna.

Ryhmänvetäjänä vastaat 4 tai 6 hengen lapsiryhmästä ja tehtäviisi kuuluu mm. aktiivinen rooli valmisteluiden aikana, matkustaminen leirille sekä leirin aikana ohjelman suunnittelu ja vetäminen.

Kiinnostuitko? Lue lisää www.cisv.fi ja kysy lisää CISV Helsingin leader-vastaavalta Annalta (anna.sipovaara@fi.cisv.org).