Born a Hero

Born a Hero

English (alla suomeksi):

Would you like to be part of an upcoming photography project on diversity in children? We are looking for superhero kids with special features that give them superhuman strength. What gives you / your child a power boost? Freckles? A blond afro? Glasses? A wheelchair? A scar? It could be anything at all! Pictured is Mai. Her vitiligo gives her super powers! Her portrait by Alejandro will be part of the series, and now we need 11 more superheroes for this series. Are you / your child interested? Get in touch: info@alejandrolorenzo.com (photographer), or valisa.krairiksh@ejy.fi (coordinator), and we will gladly tell you more. Please share!

 

Yes, I want to be a part of this! Sign up for a photo session: https://my.surveypal.com/Superheroes

Do bare in mind that many people have contacted us regarding this project. Only those who have followed the instructions in the sign-up form will be contacted!

 

The gallery opening will be held on 9.2.2019 at Luckan’s premises in Helsinki. More information: https://web.facebook.com/events/367734410635306/

FB: @Valisa Krairiksh & @Alejandro Lorenzo

Instragram: @fonfonvk & @alluphotography

 

Suomeksi:

Haluaisitko olla osana lasten moninaisuus projektia? Onko lähipiirissäsi lapsi/lapsia jotka olisivat halukkaita osallistumaan valokuvausprojektiin jonka teemana on lasten supersankarius. Oletko itse se lapsi? Mikä erityispiirre lapsessa saa supervoimat hereille? Se voi olla mikä tahansa: pisamat, afro, silmälasit, pyörätuoli, arpi? Se voi olla mitä vaan! Kuvassa on Mai, jonka supersankarittaren voimat tulevat vitiligosta. Main kuva on osa projektin valokuvasarjaa ja nyt etsitään vielä 11 supersankaria lisää. Ota yhteyttä info@alejandrolorenzo.com (valokuvaaja) ja valisa.krairiksh@ejy.fi (koordinaattori) niin kerromme mielellämme lisää. Saa jakaa!

 

Joo, haluan osallistua! Ilmoittaudu kuvattavaksi: https://my.surveypal.com/Superheroes

Hakemusten määrästä johtuen, huomioithan että olemme yhteyksissä ainoastaan niihin henkilöihin, jotka ovat noudattaneet ilmoittautumislinkin ohjeet.

 

Gallerian avajaiset pidämme Helsingissä , Luckanin tiloissa 9.2.2019. Lisätietoja: https://web.facebook.com/events/367734410635306/

FB: @Valisa Krairiksh & @Alejandro Lorenzo

Instragram: @fonfonvk & @alluphotography