Uusimaalaiset-verkkopalvelu avautuu 22.11.2018

Uusimaalaiset-verkkopalvelu avautuu 22.11.2018

Espoolaiset.fi yhdistyy osaksi uutta Uusimaalaiset-verkkopalvelua 22.11.2018. Espoolaiset.fi on suljettu huoltotöiden vuoksi 19.-21.11.2018. Samalla palvelu laajenee kaikkiin Uudenmaan 26 kuntaan. Uusi verkkopalvelu kokoaa Uudellamaalla kansalaistoiminnan parissa toimivien tiedot yhteen paikkaan.

• Espoolaiset.fi käyttäjänä voit jatkaa palvelun käyttöä kuten tähänkin asti.
• Tiedonhakijalle säilyy jatkossakin osoite www.espoolaiset.fi, joka ohjautuu automaattisesti osoitteeseen www.uusimaalaiset.fi/espoo
• Espoolaiset.fi on jatkossa yksi Uusimaalaiset-verkkopalvelun kuntasivuista, joten Espoon alueella järjestettävä yhdistys- ja kansalaistoiminta löytyy jatkossakin koottuna yhdestä paikasta.
• Palvelun laajentuessa koko Uudenmaan alueelle lisää näkyvyyttä, jolloin tavoitatte entistä laajemmin kohderyhmiänne.
• Yhdistyksenne on aiempaa helpompaa ilmoittaa toiminnasta, jota järjestätte myös muissa Uudenmaan kunnissa.

Mitä tämä tarkoittaa yhdistykselle?

• Voitte jatkaa toiminnan, tapahtumien, uutisten ja vapaaehtoistehtävien ilmoittamista entiseen tapaan. Jos toimitte usean Uudenmaan kunnan alueella, saatte toiminnallenne näkyvyyttä myös muiden kuntien sivuilla. Jos esimerkiksi järjestätte tapahtuman Vantaalla tai Kirkkonummella, tavoitatte kyseisen kunnan alueen yhdistystoiminnasta kiinnostuneita merkitsemällä Espoon lisäksi lomakkeen Kunta -kenttään Vantaan ja Kirkkonummen.
• Palvelun visuaalinen ilme uudistuu. Ohjausnäkymä, johon kirjaudut, ja jonka kautta julkaiset toimintaa säilyy samanlaisena.
• Kirjaudu jatkossa 22.11. alk. uudistuneeseen verkkopalveluun osoitteessa www.uusimaalaiset.fi

Käyttöönottokoulutuksia toiminnan tueksi

Järjestämme tulevaisuudessa koulutuksia ja webinaareja, joissa yhdistykset ja yhteisöt pääsevät kiteyttämään tapahtuma- ja toimintailmoituksia, ja julkaisemaan ne palvelussa. Käyttöönottokoulutuksia on suunniteltu yhdessä palvelun kohderyhmien (kuntalaisten, yhdistysten ja viranomaisten) kanssa.

Lisätietoja: suunnittelija Aino Yrjänä, EJY ry, aino.yrjana@ejy.fi, p. 050 347 1361

Uusimaalaiset-A4-esite (.PDF)

Asiasanat

uusimaalaiset, verkkopalvelu, espoolaiset, espoolaiset.fi,