Kylpytynnyri-Kino etsii lyhytelokuvia ja musiikkivideoita

Kylpytynnyri-Kino etsii lyhytelokuvia ja musiikkivideoita

Kylpytynnyri-Kino järjestetään Vantaan Tikkurilassa Kulttuuritehdas Vernissassa lauantaina 16.2.2019.

Kylpytynnyri-Kinossa nautitaan lyhytelokuvista ja musiikkivideoista kylpytynnyreissä Keravanjoen vieressä talvisessa säässä – virvokkeita unohtamatta. Tapahtumassa ei ole kylpypakkoa, joten katseleminen kahvion puolelta sisältä onnistuu myös. Ilta huipentuu musiikkikeikkoihin. Etsimme tällä hetkellä ohjelmaa ja sitä voi lähettää meille 16.12.2018 saakka. Mukaan valituille ilmoitetaan viimeistään 16.1.2019, kun julkaisemme koko ohjelman. Valitut teokset saavat tapahtumalipun, joka kattaa elokuvaohjelman lisäksi kylpytynnyrit, musiikkikeikat, saunan, suihkut ja pukukopit. Tapahtumassa on kahvio/baari.

>> Voit lähettää elokuvasi tästä <<

Kuva: Kylpytynnyri-Kino 2018, Kulttuuritehdas Vernissa. Kuvaaja: Paavo Pykäläinen

Tunnelmia Kylpytynnyri-Kinosta 2018 Kulttuuritehdas Vernissasta:

Kylpytynnyri-Kino on keksitty Reikäreuna-elokuvafestivaalilla ja kehitetty siellä huippuunsa vuosina 2011–2014, ja samat järjestäjät ovat tämänkin takana. Nyt vain haluamme keskittyä siihen, minkä parhaiten osaamme. Kylpytynnyri-Kino on vieraillut myös Rovaniemen Design Weekilla 2012 ja Tampereen elokuvajuhlilla 2014. Testasimme Vernissan tiloja Reikäreuna goes Vernissa -tapahtumalla 20.1.2018 ja yleisön pyynnöstä, jatkoa seuraa tässä.

Tapahtuman järjestää: Taideyhdistys Roihu ry ja Velmu ry yhteistyössä Vernissan Kulttuuritehtaan kanssa.
Yhteystiedot: info@kylpytynnyrikino.fi, www.kylpytynnyrikino.fi