Tule Hyvän Mielen vapaaehtoiseksi

Haluatko mukaan mielenkiintoiseen ja yhteisölliseen vapaaehtoistyöhön?

Mieli, se on meillä kaikilla – Mielenterveys, se on meillä kaikilla. Se tarkoittaa kykyä jaksaa arjessa ja selvitä arjen haasteista. Tule mukaan vahvistamaan sitä!

Mielenterveysseuran vapaaehtoisena saat ja jaat hyvää mieltä. Edistät mielen hyvinvointia ja saat merkitystä elämääsi sekä iloa yhdessä tekemisestä. Osa tehtävistä voi olla lyhytaikaisia ja osa pidempiaikaisia.

Hyvän Mielen Tukijaksi ja Kriisiauttajaksi
Tule tukihenkilöksi tukemaan ja auttamaan erilaisessa elämäntilanteessa selviytymisessä. Voit toimia Kriisipuhelimessa, kasvokkain tai ryhmissä. Oman elämäsi tulee olla tasapainossa ja haluat olla kuuntelijana.

Saat iloa auttamisesta ja kehityt ihmisenä. Tarjoamme tukihenkilökoulutuksen, työnohjauksen ja virkistystoimintaa. Lue lisää Vihdin mielenterveysseuran sivuilta.

Hyvän Mielen Oppaaksi
Tule jakamaan mielen hyvinvointia ja ohjaamaan ryhmiä. Kohtaa ihmisiä ja järjestä hyvän mielen tuokioita esim. kahvilassa ja tapahtumissa. Tarjoamme perehdytyksen tehtäviin.

Hyvän Mielen Viestijäksi
Someta, kuvaa, bloggaa, ota kantaa tai kirjoita. Kohtaa ihmisiä tapahtumissa ja kerro mielen hyvinvoinnin vahvistamisesta.

Voit hyödyntää taitojasi ja mielenkiintosi kohteita, kokeilla ja oppia uutta. Vaikutat tärkeän asian puolesta.

Hyvän Mielen Kippariksi
Tule yhdistystoiminnan aktiiviksi. Toimit hallituksen tai työryhmän jäsenenä, puheenjohtajana, sihteerinä, talous- tai vaikkapa jäsenvastaavana.

Olet kehittämässä toimintaa ja lisäämässä hyvää mieltä. Opit uutta, saat mahdollisuuden vaikuttaa ja hyödyntää osaamistasi.

Hyvän Mielen Rakentajaksi
Tule mukaan hyvän mielen porukkaan. Rakenna, roudaa tai auta keittiössä, osallistu talkoisiin tai tapahtumajärjestelyihin.

Saat uusia ystäviä ja mieluisaa tekemistä toiveittesi mukaan. Toimit käytännön tehtävissä, tärkeässä roolissa.

Hyvän Mielen Kumppaniksi
Edistä mielen hyvinvointia ja tue toimintaamme. Liity jäseneksi. Tarjoa tiloja tapahtumiimme, apua markkinointiin tai ammatillista osaamistasi.

Voit antaa myös taloudellista tukea tai jäsenetuja. Pienikin apu on arvokasta.

Tule mukaan!

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä:
Kriisikeskusjohtaja Leena Tiitto
leena.tiitto@vihdinmielenterveysseura.fi

http://www.mielenterveysseurat.fi/vihti/

Seuraathan meitä
Facebookissa: Vihdin Kriisikeskus
Instagramissa: https://www.instagram.com/vihdin_kriisikeskus/
Twitterissä: Vihdin Kriisikeskus