Vammaisperheyhdistys Jaatinen tarjoaa tietoa, tukea ja mahtavat tilat leikkiin

Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry on vammaisten lasten, nuorten ja heidän perheidensä yhdistys, jossa ei tunneta diagnoosi- eikä kuntarajoja. Meille kaikki ovat tervetulleita! Toimitiloissamme Jaatisen Majalla Helsingin Malminkartanossa (Vellikellonpolku 1) järjestetään vertaistapaamisia, kerhoja, tapahtumia ja koulutuksia. Tiloja voi myös vuokrata omaan tai esimerkiksi yhdistysten ja ammattilaisten käyttöön. Tilamme ovat esteettömät ja meiltä löytyy myös induktiosilmukka.

Jaatisen foorumeilla sosiaalisessa mediassa käydään avointa keskustelua ja niiden kautta saat paljon tietoa vammaisten lasten ja nuorten asioista. Lisäksi Jaatinen tekee vaikuttamistyötä vammaisten lasten, nuorten ja perheiden elämänlaadun parantamiseksi. www.jaatinen.info

Jaatisen tapahtumat ja kerhot: www.jaatinen.info/tapahtumat-kerhot/

JAATISTIETOPANKKI on Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry:n ylläpitämä vammaisten lasten ja nuorten asioiden tietopankki. Olemme koonneet Jaatistietopankkiin runsaasti vammaisuuteen liittyvää tietoa: linkkejä, vinkkejä ja muuta mukavaa. Tarkoitus on kerätä saman katon alle hyödyllinen asiatieto, vinkit, linkit ja hyviksi koetut kokemukset. www.jaatistietopankki.fi

Lisätietoja:
www.jaatinen.info
www.jaatistietopankki
https://www.facebook.com/jaatineninfo

akseli@jaatinen.info