Tule ilman työtä oleville espoolaisille korkeasti koulutetuille suunnattuun hyvinvointiryhmään!

Tule ilman työtä oleville espoolaisille korkeasti koulutetuille suunnattuun hyvinvointiryhmään!

Tule EJY ry:n Iloa arkeen -hankkeen työelämästä poissaoleville espoolaisille korkeasti koulutetuille suunnattuun hyvinvointiryhmään! Vuoden 2019 ryhmiin osallistujien palaute oli ylistävää:

”Todella hyvä ryhmä, jossa saattoi kokea olevansa tärkeä ja arvostettu.”

”Rutiineja, uskallusta, rohkeutta, sitkeyttä, johonkin ryhmään ja imuun kuulumista ja jatkuvuutta.”

Itsetutkiskelu, pohdiskelevat keskustelut, vertaistuki sekä uudet innostavat liikuntalaji- ja taidekokeilut (mm. improvisaatiomaalausta, geokätkeilyä, kuntonyrkkeilyä) koettiin mieltä ja omaa jaksamista kohottavina.
Samalla mallilla jatketaan, joten tule mukaan ja tuo omat toiveesi, ajatuksesi ja osaamisesi mukanasi!

Seuraava hyvinvointiryhmä tapaa 2.4.-18.6.2019 ti ja to klo 9.30-14 Tapiolassa. Ryhmään haetaan parhaillaan osallistujia. Jos kiinnostuit tai tiedät jonkun ryhmään sopivan, niin välitäthän tietoa tai ota yhteyttä: Johanna Laine johanna.laine@ejy.fi / p. 050 359 6919.

Vapaaehtoisuuteen perustuvassa ryhmässä pohditaan ohjatusti omia vahvuuksia, voimavaroja ja unelmia sekä jaetaan omia ajatuksia ja osaamista. Ryhmässä liikutaan yhdessä ja osallistutaan taide- ja kulttuuritoimintaan tekijänä ja kokijana. Yhteistyökumppanina toimii Espoon kaupungin liikuntapalvelut.

Ryhmän antia osallistujien palautteen mukaan:

” Uusia ideoita & työkaluja, uusia kokemuksia, itsetutkiskelun paikka ja mahdollisuus vertaistukeen. Positiivista henkeä ja tekemistä.”

”Tällainen toiminta tukee oikeasti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja huomioi yksilön kokonaisuutena. Tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuksia kokea uutta, saada konkreettisia vinkkejä ja arvokasta vertaistukea ja sosiaalista osallistumista positiivisessa hengessä.”

” En voinut edes kuvitella, että näin paljon hauskaa ja antoisaa tekemistä olisi tarjolla.”