DuuniKaverit –työnhakuvalmennuksessa on vielä avoimia paikkoja

DuuniKaverit –työnhakuvalmennuksessa on vielä avoimia paikkoja

DuuniKaverit -ryhmävalmennus on aikuisille yli 30-vuotiaille työnhakijoille. Valmennus on ajalla 11.3.-29.3.2019 (valmennuspäiviä on kaikkiaan 15, joista lähipäiviä 3 viikossa) ja kokoontumispaikka Luksia, Toivonkatu 2, Lohja klo 9.00-15.00 (luokka Mänty). Voit ilmoittautua myös paikan päällä maanantaina klo 9.00.

Saat ideoita työllistymiseen, opiskeluun tai yrittämiseen sekä vertaistukea samassa ryhmässä olevilta. Lähtökohtana on, että opit lisää omasta osaamisesta ja vahvuuksista. Ryhmävalmennuksen lisäksi yksilöohjaus tukee jokaisen omia tavoitteita.

Valmennuksen aikana on mahdollisuus suorittaa maksuttomia lyhytkorttikoulutuksia esim. hygieniapassi tai työturvallisuuskortti.
Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Anne Kallio p. 044 335 6373 tai Matti Pihlajamaa p. 050 337 3705, etunimi.sukunimi@luksia.fi
Katso myös www.duuniagentti.fi